29 квітня

Фарба Sniezka (Снєжка): чому для багатьох це єдино правильне рішення?

Насправді ринок рясніє пропозиціями лакофарбових матеріалів від найрізноманітніших виробників. Але для величезної кількості покупців не існує альтернативи. Адже вони наведуть вам безліч причин, чому вважають за краще купити фарбу Sniezka. В Україні вона особливо широко представлена в інтернет-магазині компанії Околоремонта. Тут ви знайдете її з гарантією оригінальності, оскільки поставки здійснюються безпосередньо з підприємств компанії-виробника. Також завдяки цьому даний продавець має можливість встановлювати на таку елітну продукцію доступні ціни, зокрема й зі знижкою.

Чому вигідно купити фарбу Sniezka з каталогу відомого виробника?

Насправді асортимент польського бренду представлений величезним вибором лакофарбових матеріалів різних видів. Але найбільш затребуваною вважається саме фарба Sniezka. У Києві та інших містах України їй віддають перевагу як домашні, так і професійні майстри. Адже це якісний матеріал, що утворює довговічне покриття, яке підходить для оздоблювальних, захисних і декоративних робіт.

Основні переваги та характеристики фарби

Переваги цього матеріалу можна перераховувати практично до нескінченності. Та краще б їх випробувати на практиці. Тоді вас неодмінно вразять такі еталонні якості даного виду фарби:

  • Практичність. Цей матеріал дозволяє створити міцне ефектне покриття, за умови правильної підготовки основи. Він відрізняється практичністю, оскільки швидко сохне та створює придатний для миття шар.

  • Естетичність. Пофарбована поверхня виглядає привабливо й багато років не втрачає своєї новизни. Цьому сприяє відсутність гігроскопічності, завдяки чому на пофарбованому шарі не утворюються незмивні плями.

  • Довговічність. Як показує практика, на багатьох поверхнях просто неба понад 15 років тримається фарба Sniezka, купити зі знижкою яку можна в даному магазині. При цьому однорідність і цілісність шару абсолютно не втрачаються.

  • Великий асортимент. Таку фарбу можна обрати найрізноманітніших видів за типом робіт, складом, призначенням, а також властивостями. Надзвичайно широка й колірна палітра цього ЛФМ, завдяки чому можна створювати справжні витвори мистецтва.

  • Економність. Таку фарбу можна використовувати набагато рідше, оскільки тримається вона багато років без необхідності відновлення шару. Навіть на бетонованій поверхні достатньо одного літра фарби на 8 м2 основи.

  • Легкість нанесення. Фарба практично готова до застосування, хіба що її потрібно злегка перемішати. За бажання перший шар можна трохи розбавити розчинником або водою, що залежить від конкретного виду фарби.

Це лише деякі переваги, якими відрізняється фарба Sniezka. Замовити недорого з доставкою по Україні її можна на сайті зазначеного вище інтернет-магазину Околоремонта. Ви неодмінно залишитеся задоволені отриманим результатом, оскільки Sniezka — це дійсно еталон європейської якості.

фарба Sniezka

Архів журналу Віче

Віче №5/2016 №5
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

ЗМІ: США розглядають можливість відправки ще одного Patriot Україні Сьогодні, 15 травня

ЗМІ: Зеленський скасував візит до Іспанії через ситуацію на фронті Сьогодні, 15 травня

Комітет парламенту Іспанії визнав Голодомор геноцидом і закликав допомагати Україні зброєю Сьогодні, 15 травня

Офіційно: Зеленський відвідає Іспанію 17 травня Сьогодні, 15 травня

У ЄС погодили розширення санкційного механізму проти Ірану за підтримку Росії Вчора, 14 травня

Кулеба знову спростував чутки про "зірвану мирну угоду" України й РФ навесні 2022 року Вчора, 14 травня

Зеленський: Важливо, щоб Байден приїхав на Саміт миру Вчора, 14 травня

Доставка їжі у Києві: смачно та швидко з "Живи Смачно" 13 травня

На виборах в Каталонії сепаратистські сили втратили більшість 13 травня

Прем’єр Румунії: Міністр оборони має застереження щодо передачі Patriot Україні 13 травня