Ср, 20 березня 2019

Новини 19 березня: метро на Виноградар, найдорожчі міста світу

Про що всі говорили сьогодні?

Про позики. У 2019 Україні необхідно позичити близько 4 млрд доларів, адже на погашення та обслуговування державного боргу потрібно витратити 418 мільярдів гривень.

Про метро на Виноградар. Нові станції метро "Мостицька" і "Проспект Правди" в мікрорайоні Виноградар будуть відкриті у грудні 2021 року.

Про перевірку облгазів Фірташа. Завершились перевірки трьох перших облгазів, які фігурують у "справі коефіцієнтів". Нарахування додаткових обсягів газу побутовим споживачам із використанням коефіцієнту є незаконними.

Про правління "Нафтогазу". Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" запропонувала уряду оновлений склад правління, у якому пропонується залишити головою НАК Андрія Коболєва.

Про найдорожчі міста світу. Bloomberg назвало найдорожчі міста для життя у світі, рейтинг очолили Сінгапур, Париж, Гонконг.

Про новий потяг. З 31 березня 2019 року Укрзалізниця запустить поїзд Житомир - Одеса. Відтепер мешканці Житомира матимуть пряме залізничне сполучення з південними регіонами.

Ви хочете знати більше?

Навчання на iPad, приховані дані та проблеми сертифікації. Що не так з Boeing 737 Max: нові подробиці

З'явилися нові подробиці щодо катастрофи літаків Boeing 737 Мax. Не виключено, що сотні пасажирів віддали свої життя через халатність авіаційної влади США та Boeing.

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №5/2016 №5
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата