Вт, 05 грудня 2023

Капюшони капори — родзинка зимового стилю

Питання, яке хвилює багатьох модниць взимку: як захистити голову від холоду і водночас залишитися стильною. Один з варіантів відповіді — це трендовий капюшон капор, який представлений в асортименті інтернет-магазину FORTUNE.

Капюшони капори в крамниці FORTUNE: тепло та стильно

Нинішня молодіжна мода диктує перевагу спортивного стилю. Жінки і чоловіки носять куртки без капюшона, а замість головного убору використовують каптур від худі, одягнутого під верхній одяг. Більш витончена і жіночна, але водночас дуже тепла, варіація цього тренду — це капюшон капор. Ця новинка у світі моди є поєднанням капюшона і шарфа. За пошиттям виріб нагадує балаклаву, лише більш простору і об'ємну. Нижня частина капора може мати довгі кінці як у шалі або бути схожою на маніжку. 

Переваги знімного капюшона як головного убору — це:

  • стилістична універсальність;

  • відмінний захист від холоду;

  • зручність у використанні.

Капюшон капор — це аксесуар, який доповнить і класичний образ, і лук у стилі кежуал. Його можна носити з теплим пуховиком будь-якої довжини, строгим пальтом чи теплою шубою. Він може бути однотонним або оздоблений підв'язом іншого відтінку. Щоб мати можливість носити капюшон з різним одягом, краще віддавати перевагу моделям базових універсальних кольорів: чорного, білого, сірого, бежевого. 

капор

Цей аксесуар не лише стильний, а й функціональний. Він добре захищає від морозу та пронизливого вітру на лише голову, а й плечі та шию. Зазвичай цей виріб виготовляють з тканин, що містять у своєму складі вовну. Для додаткового утеплення використовують підкладку з трикотажу чи флісу. 

Капори дуже ефективні та зручні у використанні. Вони легко одягаються, не псують зачіску. З окремим капюшоном зникає необхідність зав'язувати шарф. З цим аксесуаром ви зможете навіть у вітряну погоду одягнути модне пальто на запах чи дублянку без капюшона. При цьому ваша шия і вуха будуть надійно захищені від холоду. Деякі моделі можна носити разом з шапкою як звичайні капюшони. Щоб капори добре трималися на голові їх оснащують кнопками чи ґудзикам. Також вони можуть зв'язуватися як шарф. Багато моделей виконані методом кругового плетіння і одягаються через голову. 

На відміну від снуда чи шалі капор тримає форму і вам не потрібно хвилюватися як його естетично  викласти. Залежно від моделі нижню частину капюшона можна носити поверх одягу або заправляти всередину. 

капор

Капюшони від бренду KENT&AVER: якість та елегантність

В нашому інтернет-магазині представлені вироби торгової марки KENT&AVER. Це один з провідних українських виробників головних уборів, для якого якість продукції є пріоритетом. Капюшони капори, які ми пропонуємо клієнтам, відрізняються зносостійкістю та простотою у догляді.

Капюшони пошиті з теплих тканин з приємною текстурою, які найактуальніші в цьому сезоні. Зокрема в крамниці можна замовити капюшон з класичної пухнастої ангори чи модного матеріалу Teddy з ніжним м'яким ворсом. Чудовим вибором буде і капор, виготовлений з мерлуші. Це дуже тепла і приємна на дотик тканина, яка добре тримає форму. Довяз виробу зроблений з ангори, що сприяє ще кращому збереженню тепла. 

У  на сайті FORTUNE ви можете замовити вироби універсальних відтінків, які легко поєднуються з будь-яким забарвленням верхнього одягу. Більшість моделей виконані у кількох кольорах: чорному, білому, пудровому, беж та карамель. Таким чином можна придбати виріб, який найбільше вам личитиме. Цей аксесуар допоможе без особливих зусиль створити свій унікальний стильний образ. 

Архів журналу Віче

Віче №7/2016 №7
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата