11 червня

Бюджет на ремонт доріг в 2024-2025

В Україні продовжується активна робота над покращенням стану дорожньої інфраструктури, і на 2024-2025 роки заплановані значні інвестиції в ремонт доріг. Не зважаючи на складну ситуацію всередині країни, є потреба у будівництві нового та відновленні пошкодженого дорожнього покриття.

kredmash

План ремонту доріг 2025

У 2025 році планується масштабна кампанія з ремонту дорожньої мережі, що включатиме:

  1. Капітальний ремонт. Ремонт основних магістральних доріг, що вимагають повної перебудови дорожнього полотна.
  2. Поточний середній ремонт. Оновлення верхніх шарів асфальту та відновлення дорожньої розмітки на менш завантажених дорогах.
  3. Ямковий ремонт https://kredmash.com/ua/blog/kak-sdelat-kachestvennyy-yamochnyy-remont. Локальний ремонт пошкоджень на дорогах, що є найбільш оперативним способом усунення дефектів.

Якісне та безпечне дорожнє покриття необхідне не лише для нормального функціонування громадської інфраструктури, але також і для забезпечення військових потреб держави в умовах обмеженого часу.

Виділені кошти

Для реалізації запланованих заходів уряд України виділив значний бюджет, який охоплює:

  • На ремонт доріг у 2025 році заплановано виділити декілька мільярдів гривень.
  • Бюджет складається з державного фінансування, місцевих бюджетів, а також залучення коштів від міжнародних фінансових організацій.
  • Фінансування буде спрямовано на різні регіони країни в залежності від стану доріг та інтенсивності дорожнього руху.

Окрім цього держава буде робити вибір у бік вітчизняних виробників, адже витрати мають бути виправданими та ефективними. Так, наприклад, розприскувач бітумної емульсії від українського виробника ПрАТ “Кредмаш” має високі технічні характеристики якість та надійність, а за ціною значно вигідніший за зарубіжні аналоги.

Наслідки несвоєчасного ямкового ремонту доріг

Несвоєчасний ремонт доріг може призвести до ряду негативних наслідків:

  • збільшення вартості ремонту;
  • погіршення безпеки руху;
  • зниження якості транспортних послуг;
  • транспортний колапс;
  • незадоволення перевізників;
  • ускладнення логістики.

Окрім цього неякісний та несвоєчасний ремонт доріг провокує несправності та швидке зношування ходової системи автомобілів.

Забезпечення своєчасного та якісного ремонту доріг в Україні є ключовим завданням для підтримання безпеки на дорогах та забезпечення стабільного розвитку дорожньої інфраструктури країни.

Архів журналу Віче

Віче №7/2016 №7
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата