Вт, 20 вересня 2022

Все про ламінат Kronotex

Ламінат Kronotex - ламінована деревоволокниста дошка, що укладається на підлогу. Панелі підлоги, ламіноване покриття для підлоги, можна називати його як заманеться. І імітацією паркету, і ламінованим паркетом, і дошкою, що ламінує, але завдяки таким якостям, як дуже висока стійкість до стирання, сфера його застосування набагато ширша. Розроблено колекції ламінату, які можна укладати в офісах, ресторанах, більярдних та навіть в автосалонах та спортивних залах.

Існує безліч кольорів: від імітації під звичайне дерево до імітації під камінь або граніт. Ламінатом називають ще тому, що ця дошка має так звану поверхню, що ламінує, типу поліролі. Насправді це акрилатна або меламінова смола. Всю красу ламінату надає декоративний папір, зверху якого наноситься шар смоли. Ось саме від товщини смоли нанесеної на «ламінат» і відрізняється її якість та стирання поверхні. Втім, не тільки від цього залежить якість паркету, що ламінує. Оберти це те, наскільки міцно спресовано саме волокно. Чим більше оборотів, тим удароміцність і якість замків набагато вища.

ламінат Kronotex

Але головне ще, яка товщина самого ламінату. Товщина ламінату Кронотекс буває від 8мм. до 12мм. Слід зазначити, що чим більша товщина, тим вища його ціна.

Ламінат ділиться на кілька видів. На той, що використовується в житлових приміщеннях, тобто в квартирах, і на ті, що використовуються в офісах. На європейських коробках все описано та вказано. Потрібно уважно звернути на етикетку виробника: розміри ламінату, кількість та вагу однієї коробки. Потім клас ламінату у вигляді кола, у середині якого такий напис AC3 ламінат 31 клас, AC4 ламінат 32 клас, AC5 ламінат 33 клас.

Ламінат Кронотекс виробництво Німеччина

Знаменитий німецький виробник, світовий лідер з виробництва таких підлог, подбав не тільки про їхню міцність, довговічність, а й про чудовий дизайн, а також про зручність укладання.

Різноманітність колекцій німецької фабрики Kronotex дозволяє задовольнити будь-які уподобання та вимоги замовників, у тому числі тих, хто любить все нове, оригінальне.

ламінат Кронотекс

Поспішаємо запевнити скептиків: ламінат Kronotex теж натуральний продукт, який створює в приміщенні здоровий, екологічно чистий клімат. Для виготовлення плит-підкладок використовується виключно свіжозрубана соснова деревина. Частка її у ламінаті Kronotex до 90 відсотків сухої маси. Без побоювань ставте на цю підлогу диван чи навіть рояль їхні ніжки не залишать вм'ятин. І якщо вам доведеться зробити перестановку, ніщо не буде нагадувати про те, що на цьому місці стояли важкі меблі. Не завдадуть шкоди покриттю і витончені дамські каблучки, настільки підступні для паркету. Доглядати ламіновані підлоги простіше простого щітка, пилосос, волога ганчірка легко видалять пил і бруд.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Сьогодні, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією Вчора, 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва Вчора, 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини Вчора, 24 квітня

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Вчора, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України 23 квітня