Чт, 28 липня 2022

Засоби для чищення туалету: різновиди та принцип дії

Щоб полегшити та прискорити прибирання, рекомендується використовувати ефективний засіб для чищення туалету. Важливо вибирати його правильно, щоб він міг швидко та легко очистити сантехніку від вапняного нальоту та інших забруднень.

Засоби для чищення унітазу від іржі

Під час проведення прибирання потрібно подбати й про чистоту таких кімнат як ванна та туалет. Причому чистка туалету - не найприємніше заняття. Щоб полегшити та прискорити прибирання, рекомендується використовувати ефективний засіб для чищення туалету.

Важливо вибирати його правильно, щоб він міг швидко та легко очистити сантехніку від вапняного нальоту та інших забруднень. Сьогодні багато магазинів пропонують покупцям якісну побутову хімію, яку можна купити за доступною ціною. Добре себе зарекомендували засоби для чищення для туалету від simi.kiev.ua – магазин пропонує гарний вибір від українських та іноземних постачальників та безкоштовну доставку на замовлення від 1500 гривень і вище.

Що потрібно враховувати при виборі засобів для чищення для туалету?

Є кілька важливих моментів, які потрібно враховувати при виборі відповідного засобу для чищення туалету:

  1. Не варто вибирати продукцію з яскраво вираженим ароматом цитрусових та інших фруктів, оскільки він часто створює ілюзію свіжості та чистоти;
  2. Щодо використання підвісок для туалетів, то їх рекомендується застосовувати лише як доповнення до інших засобів;
  3. Велика кількість багатофункціональних засобів для чищення не відрізняється достатньою ефективністю, що допоможе якісно почистити туалет.

Попри те, що чищення туалету – малоприємний етап прибирання, якщо підійти до вибору відповідного засобу з розумом, то процес не забере багато часу. На полицях господарських магазинів та супермаркетів повно гарних засобів для миття туалетів. Але на якому мийному засобі для чищення унітазів зупинити свій вибір?

Він повинен справлятися із сильними забрудненнями, вапняним нальотом, а також іржею. Додатково склад повинен дезінфікувати, усувати неприємний запах та не шкодити сантехніці. При виборі не варто віддавати перевагу мийним складам універсальної дії.

Різновиди засобів для чищення

Рідкий засіб для чищення туалету

Засіб для миття унітаза буває таких видів: рідкі гелі, суміші та креми, порошки, аерозолі та піни, підвіски, а також серветки. Причому найбільш популярними серед усіх видів є рідкі засоби. Порошки відрізняються високою ефективністю та простотою у застосуванні. Аерозолі та піни - нові та прості у застосуванні засоби для чищення.

А ось підвіски для унітазів, що забезпечують ефект свіжості при кожному змиванні – це більше профілактичні засоби, ніж основні. Серветки також використовуються тільки для чищення та дезінфекції сидіння унітаза. При необхідності замість них можна використовувати різні склади, що щадять, не мають абразивних частинок, які можуть пошкодити поверхню. Причому їх слід наносити лише за допомогою м'якої ганчірки чи губки.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата