Пт, 20 травня 2022

Чому консоль PlayStation 5 краща ніж PlayStation 4?

Для того, щоб допомогти новачкам у світі приставок, ми вирішили трохи розповісти про те чим PlayStation 5 краща, ніж консоль попереднього покоління

Консольний геймінг з кожним роком стає дедалі популярнішим. Завдяки великій кількості гучних анонсів і доступності приставок все більше гравців відмовляються від своїх ігрових персональних комп'ютерів на користь саме консолей. Такий вибір важко назвати непередбачуваним, адже вартість консолі нового покоління приблизно дорівнює вартості однієї відеокарти останнього покоління. Для порівняння віддавши свою прихильність саме консолі – геймер отримує ігровий пристрій який прослужить йому не один рік і дасть можливість грати в останні новинки ігрової індустрії.

Кожне нове покоління консолей намагається запропонувати геймерам щось абсолютно нове, але не всім приставкам це вдається. Компанія Sony вже давно довела що кожне нове покоління її консолей – це інновація. Не дивлячись на це серед фанатів компанії все ще є ті хто вагається, чи варто їм переходити з консолей PlayStation 4 на новенькі PlayStation 5.

Sony PS5 PlayStation 5 (UK Plug) Digital Edition Console 9395102 White -

Війна поколінь між собою вже давно стала знаковою особливістю компанії Sony, але вона створює додаткові проблеми для тих хто планує придбати свою першу консоль. Для того, щоб допомогти новачкам у світі приставок, ми вирішили трохи розповісти про те чому саме PlayStation 5 краща, ніж консоль попереднього покоління.

Обираємо найкращу ігрову консоль для новачка

Завдяки приголомшливому маркетингу, доступній ціні та довговічності – консолі з кожним роком зацікавлюють все більшу кількість геймерів. Деякі геймери не відмовляються від своїх ігрових ПК задля того, щоб на собі відчути всі переваги консольного геймінга. Водночас обираючи свою першу консоль більшість геймерів стикаються з проблемами.

“Яку консоль обрати?” – це питання не є новиною, але одностайної відповіді на нього немає ні в кого. Для того, щоб допомогти нашим читачам обрати найкращу консоль, ми вирішили порівняти два останні покоління консолей компанії Sony і винести свій вердикт. Результат нашого порівняння виглядає наступним чином:

  • Зовнішній вигляд

Не дивлячись на те що дизайн це досить суб’єктивний параметр – ми не могли не згадати про нього. Раніше компанія Sony притримувалася досить суворого стилю своїх консолей, але нове покоління все змінило.

Футуристичний дизайн нового покоління консолей PlayStation зацікавлює з першого погляду. Завдяки нестандартним формам і вдалій кольоровій палітрі PlayStation 5 стала консоллю, яка з легкістю прикрасить ваше ігрове місце і вкотре наголосить на вашому відчутті смаку. Тож якщо ви хочете, щоб ваші друзі однозначно звернули увагу на вашу новеньку консоль – PlayStation 5 це те що вам потрібно!

  • Технічні характеристики

На момент свого виходу PlayStation 4 пропонувала найновіші рішення у питаннях комплектуючих і видавала неймовірну потужність. Завдяки вдало підібраним комплектуючим інженерам компанії Sony вдалося зробити дійсно потужну консоль, але її показники ніщо у порівнянні з новенькою PlayStation 5.

Потужність PlayStation 5 складає приблизно 10 терафлопс, що майже вдвічі більше, ніж у найпотужнішої консолі минулого покоління, тож збоку технічних характеристик перемога однозначно залишається саме за PS5.

  • Ігрова бібліотека

Одним з головних параметрів для будь-якого геймера є ігрова бібліотека консолі. Оскільки ігрова приставка це пристрій який розробляється саме для ігор і не підходить для інших завдань. Для більшості геймерів дуже важливо, щоб його консоль мала велику ігрову бібліотеку і в такому випадку перемога знову за новинкою.

Playstation 4 - Next Gen console that I look foward to getting for X-mas or my birthday which is less than a month apart

Ігрова бібліотека PlayStation 4 дуже велика, але через те що дана консоль вже застаріла – нові проєкти для цього покоління майже не розробляються. У той самий час PlayStation 5 це новенька консоль яка тільки набирає обороти, а нові ігрові проєкти для неї будуть виходити ще як мінімум 5 років. Тож якщо ви підбираєте ігрову консоль плануючи грати в останні новинки та не готові боротися з відсутністю нових ігрових проєктів – PlayStation 5 це те що потрібно.

Дізнатися більше про новинку від компанії Sony ви можете відвідавши сайт Netgate – джерело інформації для цієї статті.

Архів журналу Віче

Віче №3/2016 №3
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Прем’єр Бельгії: Деякі євродепутати поширювали роспропаганду за гроші Сьогодні, 29 березня

1 млн снарядів навесні, новий пакет зброї з Німеччини, переговори з урядом Польщі: новини дня Сьогодні, 29 березня

Прем’єр: Україна домовилася з ЄС про пріоритетний скринінг законодавства у сфері агрополітики Сьогодні, 29 березня

Рада Україна-НАТО зібралась у Брюсселі через останні удари РФ по інфраструктурі Сьогодні, 29 березня

Зеленський розповів про розмову зі спікером Палати представників США Джонсоном Сьогодні, 29 березня

Польські ЗМІ розповіли, як Туск переконав Макрона змінити умови імпорту не на користь України Вчора, 28 березня

Шмигаль прибув на міжурядові переговори до Варшави Вчора, 28 березня

Болгарію чекають дострокові вибори: ще одна партія відмовилась формувати уряд Вчора, 28 березня

Вибір ідеальних чоловічих шкарпеток. Поради Вчора, 28 березня

Вибір майстер-класів у Києві Вчора, 28 березня