Пт, 26 листопада 2021

Як визначити вартість перевезення вантажів

Кожен клієнт прагне знайти компанію, яка візьме розумну суму за надану послугу. Це стосується як меблевого мувінгу, так і товарного транспортування продукції.

Ціни на авіаційні, залізничні та морські перевезення за останній рік піднялися на 30-80%. Пояснюється це зниженням кількості рейсів та необхідністю підтримувати галузь, не допускаючи явної стагнації. У пріоритеті – автомобільне транспортування, воно досягло пріоритетних позицій за останні пару років.

Замовити вантажоперевезення без переплат

Кожен клієнт прагне знайти компанію, яка візьме розумну суму за надану послугу. Це стосується як меблевого мувінгу, так і товарного транспортування продукції. Тому оголошення «вантажоперевезення недорого» розглядаються насамперед. Також викликає довіру фірма, що має великий парк автомобілів, а не парочку транспортних засобів на колесах, прибуття яких ще потрібно дочекатися.

Заздалегідь дізнатися про вартість послуги

Якщо на сайті є калькулятор, замовник може самостійно підібрати таксі, розрахувати вартість. Ввівши основні параметри замовлення, вдасться за пару секунд зрозуміти, скільки коштуватиме транспортний варіант. Користувачеві пропонується обрати відповідні опції серед запропонованих, після чого програма швидко розрахує ціновий показник.

Це дозволяє досягти таких цілей:

• спланувати наявність коштів, які будуть витрачені на те, щоби замовити вантажоперевезення;

• визначитись з тривалістю використання авто в залежності від відстані перевезення, терміну роботи вантажників;

• порівняти вартість у різних транспортних компаній, знайти для себе найбільш підходящу;

• побачити різницю у ціні по будням та вихідним дням.

Як знайти потрібне вантажне таксі, розрахувати вартість переїзду

1. Серед лінійки представлених автомобілів у «Інка-Транс» (https://inka-trans.ua) знайдіть той, який вміщає все майно чи товар. Зорієнтуватися можна самостійно або зателефонувати менеджеру компанії з організації перевезень.

2. Дізнайтеся, на який мінімальний проміжок часу дозволяється замовляти автомобіль. Чи вистачить вам цього, чи воно знадобиться із запасом?

3. Ознайомтеся з тарифами на автомобілі, розцінками на роботу вантажників. Від цього залежить вартість перевезення вантажів.

4. За допомогою інтернету визначіться із середньою відстанню, яка знадобиться здолати автомобілю з вихідної точки до кінцевої. Найкоротший шлях не завжди розумний, особливо якщо планувати переїзд вранці чи ввечері у будній день. Краще замовити вантажоперевезення в той час, коли виключається дорожній колапс.

5. Маршрут може бути в межах населеного пункту або з необхідністю виїзду за його межі. Кілометраж за Києвом прораховується за іншим тарифом.

Чому не завжди вдається отримати вантажоперевезення недорого

- Чим більший обсяг майна, що перевозиться, продукції, тим дорожче. Замовляючи одну машину з більшою місткістю, ви заощаджуєте в порівнянні з тим, якби замовили 2-3 машини з меншими параметрами.

- Якщо у вас небагато меблів, але при цьому відмовляєтесь від збірного варіанту доставки, вартість перевезення вантажу виявиться вищою.

- У період проведення компанією акцій клієнти отримують послугу за зниженою ціною.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата