Сб, 19 червня 2021

Плани на літо з Leboutique. Головні жіночі тренди ’21

На подіумах панує неймовірна різноманітність. Повернення дизайнерських прийомів з ранніх нульових, підкреслення форми і жіночності або абсолютна свобода і розслабленість - всі останні тренди модного світу говорять про те, що кожен (вірніше, кожна) нарешті може обрати собі образ відповідно до своїх пріоритетів. Чи це не перемога вільного та толерантного суспільства?

Період очікування насиченого на події життя нарешті позаду. З настанням такого бажаного літа вже не хочеться обмежуватися одним напрямком модною думки. Всі скучили по вечірках, зустрічам чи простої насолоди від купівлі нової речі та бажанні скоріше у ній куди-небудь піти. Але перед тим як відвідати інтернет-магазин одягу та придивитися собі нові сукні, розберемо, які саме тренди стали найяскравішими і найбільше вплинуть на стиль цього літнього сезону.

 

ВІЛЬНІ СУКНІ

Навіть якби їх не було на подіумах, вільні сукні з легких, стумоподібних тканин все одно б знайшли своє місце в літніх гардеробах жінок по всьому світу - просто тому, що це занадто звичний (і зручний) предмет одягу для спекотного сезону. Дизайнери, схоже, дотримуються такого ж погляду - залишилося лише вибрати сою модель. Яскраві принти і кольори в колекціях Michael Kors і Jil Sander або стримані моделі темних відтінків Bottega Veneta і Anna Sui - промахнутися буде вкрай важко.

aim78-sf3kl
На фото - сукні Escada, Michael Kors, Maje весна/літо 2021.


КОРСЕТИ

З цим трендом є два шляхи: обрати класичний корсет і добровільно принести себе в жертву, яку неодмінно вимагає краса (особливо після вільних світшотів і хатньої уніформи), або звернутися до новітніх послідовників класичних корсетів, які проте не змушують вас втрачати кисень. Перша опція зустрічається в колекціях Moschino і Alexander McQueen, друга - у Isabel Marant, Balmain і Givenchy.

aabk4-t9ksl
На фото - Givenchy, Isabel Marant, Art Scool весна/літо 2021.


СІТКА

Мереживо, легкі дихаючі тканини або вовняні елементи грубої в'язки - сітчастий візерунок можна зустріти де завгодно. Його основна принада в тому, що сітка може бути і стриманою, і консервативною одночасно, при цьому ще й акуратно підкреслювати жіночу сексуальність. Такий мікс можна зустріти в колекціях Chanel і Valentino. Але є і ті, хто робить акцент на сексуальність і загравання, як наприклад Balmain або Longchamp.

aszlh-627ej
На фото - Carolina Herrera, Balmain, Balenciaga весна/літо 2021.


СМУЖКА

Повна свобода дій. Вертикальна, горизонтальна, широка, вузька. Чого кажучи, Louis Vuitton взагалі умістили багато різних варіантів в одній сукні. Головне у виборі смужки - знати, яка саме підходить до певної фігури. У всьому іншому сміливо можна посилатися на тренди - дизайнери вирішили: чим більше варіантів, тим краще для всіх.

aytth-o2y84
На фото - сукні з колекцій Versace, Vivienne Westwood, Etro весна/літо 2021.


Як бачимо, тенденції літа 2021 року гарантовано задовольнять будь-який смак, тож «Віче» бажає вам вдалого шопінгу та чудового літа!

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

В ЄС погрожують ухилянтам, очікування від допомоги США, "атака" дронів на Білорусь: новини дня Сьогодні, 26 квітня

Туск назвав дату перестановок в уряді у зв'язку з європейськими виборами Сьогодні, 26 квітня

У Польщі кажуть, що готові допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку Вчора, 25 квітня

Глава МЗС Польщі: Росія бреше про польські плани анексувати частину України Вчора, 25 квітня

Євродепутати просять владу Австрії вплинути на Raiffeisen щодо його бізнесу в Росії Вчора, 25 квітня

Макрон захищає свою позицію про створення "стратегічної двозначності" для Росії Вчора, 25 квітня

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Вчора, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини 24 квітня