04 квітня

Як гідрофобний спрей ефективно доглядає за одягом та взуттям?

Основним фактором, що негативно впливає на стан одягу та взуття, є волога. Її дія завдає часто непоправної шкоди замшевим, шкіряним, тканинним поверхням. Також псують речі різні солі та хімічні реагенти. Погано позначаються і прямі потрапляння сонячних променів. Уникнути всіх цих загроз допомагає застосування спеціальних засобів, які надійно захищають верхній одяг та черевики.

Водовідштовхувальний спрей для текстилю YOCHEM

У магазині NanoMarket представлений великий вибір гідрофобних, водовідштовхувальних, антибактеріальних складів та нейтралізаторів запахів. Тут можна знайти рідини, спреї та креми, призначені для обробки текстилю, шкіри, тканин тентів тощо. З усіма постачальниками «Наномаркет» працює безпосередньо, без посередників, що пояснює низькі ціни та широкий асортимент.

Які бувають просочення

Сучасна промисловість випускає різні засоби догляду за речами. Незалежно від конкретного призначення вони повинні мати загальні базові властивості, а саме:

  • простота у нанесенні;

  • відсутність плям, розмиття та неприємного запаху;

  • захист від води.

Склади створюються з урахуванням різних формул. Це можуть бути покриття на воді чи силіконі. Останні формують надійніший і товстіший шар, але сохнуть набагато довше за інших.

Усі матеріали, що застосовуються у пошитті одягу та взуття, характеризуються наявністю мікроскопічних пір. Саме через них вода дрібними крапельками проникає всередину тканини. Складні полімерні сполуки, що входять до складу просочень, мають здатність закорковувати ці отвори, і запобігати поглинанню вологи.

Чому краще вибрати спеціалізований гідрофобний спрей

Насправді якісні засоби мають цілий спектр позитивних характеристик. До головних відносяться:

  • колорит та яскравість тканин залишаються без змін;

  • збереження робочого ефекту протягом тривалого часу;

  • матеріал після обробки не пересихає, не утворюються тріщини.

Для кожного виду тканин або шкіри розроблені окремі види просочення. Як показує практика, навіть після кількох регулярних прань вироби зберігають свої водовідштовхувальні якості після однієї обробки.

Гідрофобні спреї

Існують особливі засоби, розраховані на роботу з речами та аксесуарами з текстилю, мембранних та наметових тканин, шкіри, синтетики тощо. Використовуючи наноспреї, можна відчутно підняти рівень захисту будь-яких видів верхнього одягу. Найбільш актуально це для людей, яким доводиться цілий рік працювати на відкритому повітрі, незалежно від погодних умов. Також нерідко спеціальні жири або олії застосовують туристи, любителі екстремального відпочинку, мисливці та рибалки.

Гідрофобне покриття для текстилю і шкіри NANOPHOS

Для того, щоб спреї або креми діяли швидко і надійно, поверхню, що обробляється, потрібно попередньо знежирити, ретельно вичистити й висушити. Тоді речі отримають стовідсотковий захист не тільки від вологи, а й від пилу, що налипає, бруду, хімічних реагентів для танення снігу.

У продажу є також спеціальні нейтралізатори запахів для спортивного та робочого взуття. Вони працюють без перебільшення за унікальною технологією. Після застосування формула спрацьовує так, що не створюється новий приємний аромат на короткий час, як у випадку зі звичайними дезодорантами. Засіб не замінює, а просто прибирає запахи будь-якого походження.

Інтернет-магазин NanoMarket може похвалитися величезним каталогом, в якому можна знайти просочення, креми, олії та спреї для будь-яких видів вуличного одягу та взуття. За потреби покупці отримують безоплатні консультації продавців. Співробітники магазину допоможуть розібратися у всьому асортименті продукції вітчизняного та закордонного виробництва.

Архів журналу Віче

Віче №5/2016 №5
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

У Сербії затвердили новий уряд із проросійським віцепрем'єром під санкціями США Сьогодні, 03 травня

ЗМІ: Шольц і Макрон проведуть неофіційну вечерю в Парижі напередодні візиту Сі Вчора, 02 травня

Кулеба розповів, яку стратегію щодо України порадив би Білому дому Вчора, 02 травня

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента, який назвав її "дном" Вчора, 02 травня

Силовий сценарій у Грузії, дозвіл бити по Росії, у Фіцо допомогли людині Медведчука: новини дня Вчора, 02 травня

Президенти країн Балтії у 20-річчя членства держав у ЄС закликали до переговорів з Україною 01 травня

Як вибрати ідеальний ТВ-тюнер для літньої людини 01 травня

Де купувати секс-іграшки онлайн і не боятися підробок? 01 травня

Комплектація домашнього бару: які інструменти варто підготувати 01 травня

Як підібрати вентилятор у приміщення 01 травня