05 березня

З яких матеріалів виготовляють матрац в Івано-Франківську? Barin House згадує про деякі з них

Зручне спальне місце – це ваш комфортний відпочинок. Відповідно потрібно приділити увагу багатьом тонкощам, щоб потім можна було довго користуватися основою. Зокрема це стосується використаних матеріалів для наповнення.

На перший погляд може здатися, що всі моделі однакові, проте це зовсім не так. Кожен представлений матрац в Івано-Франківську має свої особливості. З усіма моделями варто ознайомитися https://barin.ua/ua/matrasy/goroda-is-ivano_frankovsk/, а Barin House нагадає про основні варіанти наповнення.

матрац з середини

На які матеріали звернути увагу?

Сучасні виробники постійно розширюють асортимент, тому не складно вибрати зручне спальне місце. Для цього тільки потрібно приділити увагу використаним матеріалам. Зокрема можна виділити кілька популярних варіантів:

  • Пружини. Це один з популярних різновидів. Раніше для матраців використовували пружини типу «Bonnel». Тобто це пружини, які усі були поєднані між собою.  Через це навантаження нерівномірно розподілялося. Якщо говорити про пружини типу «Pocket Spring», то кожна з них знаходиться в окремому мішечку. Це дозволяє рівномірно розподілити навантаження та значно продовжує термін служби виробу.
  • Кокосова койра. Це натуральний матеріал, який славиться своєю жорсткістю. До того ж варто відзначити вентиляцію та повітропроникність. Це дозволяє підтримувати оптимальну температуру та мінімізувати появу пилових кліщів.
  • Латекс. У порівнянні з попереднім варіантом матеріал значно м’якший. При цьому варто відзначити пружність, оптимальну підтримку. А ще не варто забувати про екологічність і безпеку.
  • Піна. Це вже штучне наповнення. Для виготовлення використовують пінополіуретан або піну з ефектом пам’яті. Такі матеріали забезпечують оптимальну підтримку.
  • Бавовна. Це один з найпопулярніших матеріалів для виготовлення верхнього покриття. Тканина приємна на дотик. Влітку може забезпечувати бажану прохолоду.
  • Шерсть. Її також використовують для верхнього покриття. Зокрема мова йде про матраци «Зима/Літо». З однієї сторони шерсть, а з іншої – бавовна. Головна особливість шерсті – додаткове тепло в прохолодну погоду. Залежно від сезону ви можете перевернути матрац на потрібну сторону. Це забезпечує комфортний відпочинок. До того ж значно продовжує термін служби.

матрац

Вибір матеріалів – це дуже важливий процес. Відповідно вам потрібно врахувати бажаний ступінь жорсткості, комфорт, можливі алергічні реакції. Користуючись рекомендаціями від Barin House, зможете придбати якісний і зручний матрац, який довго прослужить.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

У Раді Європи вирішили почати підготовку до створення спецтрибуналу з Україною Сьогодні, 30 квітня

Зеленський: Україну візьмуть в НАТО тільки після перемоги Сьогодні, 30 квітня

ЗМІ: У Конгресі США готують "помсту" суду в Гаазі за можливі "ізраїльські ордери" Сьогодні, 30 квітня

ТОП серій побутового ковроліну Сьогодні, 30 квітня

Важливість правильного налаштування слухових апаратів: що врахувати? Сьогодні, 30 квітня

Сучасна Натуральна Чоловіча Косметика: Піклуйтеся про себе з Легкістю та Прагненням Сьогодні, 30 квітня

Правила догляду за холодильником Сьогодні, 30 квітня

Що таке медичні бандажі для ніг та як вони працюють Сьогодні, 30 квітня

У Британії попереджають, що поразка України коштуватиме Заходу трильйони доларів Вчора, 29 квітня

Туреччина підтримає кандидатуру Рютте на пост генсека НАТО Вчора, 29 квітня