Пн, 27 листопада 2023

Переможець Fortunes Of Olympus 50,000 X

fortunes-of-olympic

Грайте в слоти з силою богів! Захистіть легендарний Акрополь за допомогою багатофункціональних символів Fortunes of Olympus. Відпустіть міфічні перемоги гори Олімп! Якщо тематика слоту вам до вподоби, то рекомендуємо Бук оф Ра - слот з великою популярністю та гарними бонусами.

Розробники SpinLogic вкладають долі давньогрецьких божеств у кожне обертання з захоплюючими 5x4, 50 лініями виплат. Грайте в Croco онлайн-екшен!

Fortunes of Olympus

  • Волатильність: середня

  • Розкладка: котушка 5х4

  • Виплатні лінії/шляхи: 50

  • Особливості: Wild, Scatters, функція Pick Bonus, кілька безкоштовних режимів гри та множники

  • Максимальна виплата: у 50 000 разів ставка на лінію

Демо гра

Об'єднайте сили з чотирма могутніми богами! Візьміть долю у свої руки, щоб спробувати БЕЗКОШТОВНУ гру на НОВОМУ EPIC SpinLogic «Fortunes of Olympus». Грайте в режим Croco демо – депозит не потрібен!

Про Fortunes of Olympus

Грайте в Fortunes of Olympus у Igroviavtomati Casino Download, миттєвій грі або мобільній версії будь-де й будь-коли. Битва з кількома барабанами та потужними виплатами!

Нехай Боги будуть з тобою, Крокодильчику! Яка епічна гра SpinLogic, повна пригод і дії на кожному барабані! Це покійна онлайн-гра для любителів BIG CHANCE PLAY!

Fortunes of Olympus - це красиво оформлена гра на давньогрецьку тематику, заснована на грі з 5 барабанами та 4 рядами та пропонує три захоплюючі безкоштовні режими ігри на 50 лініях виплат складнених барабан.

Графіка гри «божество» приголомшливо чітка і деталізована, що пожвавлює тему гри та занурює любителів жанру у світ стародавньої Греції. SpinLogic представила ще одну величезну, мегафункціональну гру з численними бонусними надбудовами та винятково захоплюючим ігровим автоматом! Це ігровий автомат для будь-якого бюджету та всіх любителів азартних ігор!

Символи

fortunes-game-screen

Символ Wild – Логотип Wild замінює всі символи, крім Scatters. Коли однакові відповідні символи з’являються послідовно на активній лінії виплат зліва направо, комбінація вважається завершеною.

Scatters – логотип безкоштовних ігор – 3 символи Scatter активують функцію безкоштовних ігор.

Котушки, що обертаються, захищені Богами, які розширюються, щоб наповнити гру вибуховими скарбами та блискавками:

  • Зевс

  • Медуза

  • Афіна

  • Посейдон

Блискучі символи карт доповнюють барабани для менш оплачуваних кратних.

Fortunes of Olympus — це культова насичена діями слот гра 5x4, 50 ліній виплат, у якій боги Зевс, Медуза, Афіна та Посейдон обертаються на легендарних барабанах онлайн-слотів. Ці могутні давньогрецькі боги є складеними символами, які розширюються, щоб заповнити всі позиції під ними.

Крокодильчики, зверніть увагу, що три скаттери виграє 12 безкоштовних ігор із приголомшливим вибором додаткових функцій. Коли ви граєте у безкоштовні ігри, ваша сила Croco зростає, коли ви вибираєте Shifting Reels, Extra Wilds або до 6-кратних множників виграшу.

Крокодильчики, які вибрали безкоштовні обертання за допомогою Shifting Reels, побачать, що після виграшного обертання всі рядки переміщуються на один рядок у сітці. Його місце займає новий рядок із новими символами, і це може легко призвести до додаткових виграшних комбінацій під час того самого обертання.

Візьміть долю у свої руки, скориставшись функцією «Купити», щоб придбати безкоштовні ігри з бонусними функціями та підвищити свої шанси виграти епічні призи та блискавичні виплати Igroviavtomati.

Бонусна функція Вибір

Коли будь-де на ігровій дошці з’являється 3 або більше символів скаттер, активується Бонусна функція «Вибір». Crocos може вибрати з: 12 безкоштовних ігор зі змінними барабанами, 12 безкоштовних ігор із додатковими дикими символами або 12 безкоштовних ігор із множниками виграшу!

Особливості безкоштовних ігор

Безкоштовні ігри проводяться за сумою ставки, яка ініціює спін, і ставку неможливо змінити. Функція безкоштовних ігор закінчується, коли більше не залишиться безкоштовних ігор або коли досягнуто максимальної виплати.

Безкоштовні ігри зі змінними барабанами

Після кожного виграшу гра присуджує повторне обертання, під час якого всі барабани зміщуються на одну позицію вниз, щоб відкрити нові символи у верхньому рядку ігрового поля. Гра продовжуватиме повторюватися, доки не залишиться виграшних ліній.

Безкоштовні ігри з додатковими дикими символами

Під час кожного обертання гра випадковим чином розміщує на ігровому полі від 3 до 5 символів Extra Wild, поки барабани ще обертаються.

Безкоштовні ігри з множниками виграшу

Дія продовжується, тому що з кожним обертанням гра випадковим чином обирає множник виграшу від x2 до x6.

Захоплюючі події Fortunes of Olympus з епічними призами та виплатами

fortunes-game-screen-2

Не пропустіть цю можливість для любителів покій Igroviavtomati! Почувайтеся як вдома на знаменитій горі Олімп, домівці богів, і насолоджуйтесь барабанами, прикрашеними символами різних грецьких богів і богинь, зокрема Зевса, Афіни та Посейдона.

Захистіть давні скарби (і насолоджуйтесь новими) за допомогою легендарних комбінацій виплат Fortunes of Olympus і скористайтеся трьома безкоштовними варіантами ігри – мінливими барабанами, додатковими дикими символами та множниками виграшу! Ух ти... який чудовий ігровий автомат!

Ще не маєте облікового запису? Створіть свій БЕЗКОШТОВНО сьогодні:

  • Якщо у вас немає облікового запису, створіть його сьогодні

  • Натисніть кнопку «Купон», якщо ви користуєтеся мобільним пристроєм, або перейдіть до Каси, якщо користуєтеся комп’ютером.

  • Скористайтеся вітальним бонусом: купон Igroviavtomati - 200% бонус до UAH105000

  • Візьміть безкоштовне задоволення на 1050 гривень: купон PLAYCOOL

  • Почніть грати та отримуйте задоволення!

Архів журналу Віче

Віче №7/2016 №7
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата