Вт, 06 червня 2023

Як екстрено відкрити замок від сейфа?

Може знадобитися екстрене відкриття замків у Києві, Дніпрі, Львові чи іншому місті, якщо втратили доступ до вмісту сейфу або замок перестав функціонувати. Розглянемо, що робити у різних ситуаціях.

Сейф – це зручний пристрій, що дозволяє надійно захистити гроші, цінні папери, дорогоцінні метали та багато іншого. Вилучити вміст зможе тільки той, хто володіє інформацією про його місцезнаходження, пароль або ключ. Залежно від різновиду, сейф може бути оснащений ключовим, кодовим, електронним та біометричним механізмом.

Але вони мають одну загальну характеристику – може знадобитися екстрене відкриття замків у Києві, Дніпрі, Львові чи іншому місті, якщо втратили доступ до вмісту сейфу або замок перестав функціонувати. Розглянемо, що робити у різних ситуаціях.

Втрата ключа

Іноді витягти з сейфа важливі речі неможливо лише з причини, що було втрачено ключ. Більшість вдається до крайнього заходу – спилюють петлі. І в більшості випадків даний спосіб є безглуздим, тому що сейф – це не просто ящик із металу, а виріб, який оснащений механізмом і перешкоджає злому. Додатково можуть бути встановлені протизнімні штирі.

Альтернатива – висвердлити личинку замку. Якщо це бюджетний сейф 1 класу, це може дати результат і ви отримаєте доступ до вмісту. Але після таких маніпуляцій неможливо його використовувати. За допомогою свердління неможливо розкрити сейф 2 і вище класу.

Оптимальне рішення - звернутися до професіоналів, які зможуть відкрити сейф без ключа, а також виготовлять новий ключ зі змінною таємністю, тому старий ключ буде неактуальним для зловмисників.

Забули код

Якщо сталося так, що ви забули код або втратили листочок, на якому він був записаний, можна спробувати скористатися хитрощами, які допоможуть розблокувати сейф:

  • вкажіть аварійну комбінацію – вона різна для всіх різновидів сейфа, дозволяючи повернутися до заводських налаштувань;
  • розкриття за допомогою спеціального ключа – зазвичай у комплекті із сейфом йде спеціальний ключ, який виробник надає, щоб відкривати сейфи при неприйнятті коду, що вводиться.

Якщо ці маніпуляції не дали жодного результату, тоді не варто зневірятися і нервувати, а знову ж таки звернутися до фахівців, які зможуть відкрити сейф у Києві чи іншому місті, де ви проживаєте. Довіряйте лише компаніям, які мають ліцензію на діяльність – це виключає ймовірність потрапити на зловмисників.

Сіла батарейка сейфа

Іноді причина закритого доступу до сейфа є банальною – сіла батарейка. Важливо знати і про те, як відкрити сейф, якщо сіла батарея. Особливо це актуально для готельних та офісних сейфів. Якщо це сталося у готелі, достатньо звернутися до адміністратора. Кожна модель оснащується аварійним ключем, тому можна буде негайно розкрити сейф таким ключем.

Для деяких моделей підходить ще один варіант - це самостійно змінити батареї, що сіли на нові. Розташовані батареї у спеціально призначеному відсіку на дверях або під знімною клавіатурою замка. Також у деяких моделях є можливість підключення до зовнішнього джерела живлення.

У жодному разі не намагайтеся силоміць відкрити сейф, в якому просто сіла батарейка. Профільні спеціалісти можуть допомогти розкрити сейф, при цьому не порушать конструкції. Зможуть змінити код, батареї, провести діагностику обладнання.

Як бачите, незалежно від ситуації, найбільш раціональне рішення – це довіритись професіоналам, які зможуть відкрити сейф, не нашкодивши йому. Це заощадить не лише час, а й гроші на покупку нового сейфа.

Архів журналу Віче

Віче №3/2016 №3
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Польські ЗМІ розповіли, як Туск переконав Макрона змінити умови імпорту не на користь України Сьогодні, 28 березня

Шмигаль прибув на міжурядові переговори до Варшави Сьогодні, 28 березня

Болгарію чекають дострокові вибори: ще одна партія відмовилась формувати уряд Сьогодні, 28 березня

Вибір ідеальних чоловічих шкарпеток. Поради Сьогодні, 28 березня

Вибір майстер-класів у Києві Сьогодні, 28 березня

Чехія виділить кошти на свою ініціативу щодо закупівлі боєприпасів для України Сьогодні, 28 березня

ЄС розблокував пільги для України, Косово йде в Раду Європи, "коаліція бронетехніки": новини дня Сьогодні, 28 березня

ЗМІ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила американських посадовців Вчора, 27 березня

Словенія приєднається до ініціативи Чехії із закупівлі снарядів для України Вчора, 27 березня

Естонія готова підтримати прем’єра Нідерландів на посаду генсека НАТО Вчора, 27 березня