Пт, 24 лютого 2023

Як вибрати чохол для смартфона iPhone 14 Pro Max

При інтенсивному використанні телефон зношується, царапається, а може й зовсім розбитися, ненароком впавши на тверду поверхню.

Не хочете часто звертатись в сервіс з проханням відремонтувати пошкодження? Тоді рекомендуємо приглянутись до вибору надійного захисного чохла для iPhone  14 Pro Max ось тут.

Варіанти чохлів для телефону iPhone  14 Pro Max

За варіантами виконання чохли поділяються на:

  • бампери;
  • захисні кришки (накладки);
  • футляри;
  • гаманці;
  • кобури;
  • книжки;
  • фліп-кейси.

Бампер - найпростіший вид чохла. Він є рамкою, що захищає верх, низ і бічні частини смартфона. Товщина бампера зазвичай трохи більша за товщину гаджета: виступаючі на кілька міліметрів краї рятують дисплей або задню стінку від подряпин, коли мобільний пристрій лежить на столі, і навіть можуть захистити від сколів при падінні плазом. Незважаючи на невигадливу конструкцію, бампери досить популярні. Зазвичай їх обирають ті, хто цінує дизайн свого айфону і не хоче ховати його від себе та оточуючих.

Захисною кришкою чи накладкою називають бампер із задньою стінкою. Такий чохол закриває апарат з усіх боків, крім лицьового – доступ до дисплея залишається вільним, тому можна швидко розблокувати смартфон або відповісти на дзвінок. Для багатьох покупців накладка – це спосіб не тільки захистити, а й прикрасити апарат: часто аксесуари цього типу мають яскраві кольори, декоровані оригінальними візерунками, малюнками, фотографіями, стразами.

чохли для 14 Pro Max Skinarma Gyo

Футляр - компактна кишенька, в яку кладуть смартфон. Він закриває апарат з усіх боків та забезпечує гарний захист навіть у разі падінь, проте має суттєвий недолік. Щоб вийняти айфон із такого чохла, потрібно потягнути за спеціальний хлястик, а це займає деякий час – ви не зможете швидко відповісти на вхідний дзвінок, прочитати повідомлення або подивитися на повідомлення. Деякі футляри мають додаткову відкидну кришку з відділеннями для карток.

Гаманець - більш зручний різновид футляра. Такий чохол застібається на блискавку, тому швидко дістати смартфон теж не вийде. Однак у багатьох гаманців є свої плюси: віконце, через яке видно частину дисплея (можна подивитися час або побачити, хто дзвонить) та ремінець для перенесення чохла на зап'ястя. Всередині деяких аксесуарів передбачені кишеньки, куди можна покласти візитку, банківську чи дисконтну картку, згорнуту грошову купюру.

Ще один вид суцільного чохла – кобура. Вона являє собою сумочку, що кріпиться на пояс, яка застібається на кнопку або магнітний клапан. Смартфон у кобуру укладають горизонтально. Як і в інших аксесуарів, такий чохл має і плюси, і мінуси. З одного боку, вам не треба носити апарат у кишені чи руках. З іншого боку – щоб скористатися смартфоном, його потрібно щоразу виймати з кобури, що не завжди зручно (наприклад, у транспорті). Та й нахилятися з такою сумкою теж буде не надто комфортно.

Книга поєднує у собі переваги описаних вище моделей. Вона надійна, як усі закриті чохли, і зручна, як кришки та бампери. Для доступу до екрану необхідно лише відкинути вбік передню частину книги, що займає трохи більше секунди. Щоб такий чохол випадково не розкрився в сумці, краще вибрати модель, що застібається на ремінець із кнопкою або магнітом.

Фліп-кейс схожий на книжку, тільки передня частина відкидається не вбік, а вниз. Такий чохол можна не підтримувати під час розмови, крім того можна легко відкрити її однією рукою.

В магазині https://pikasso.com.ua/ є великий вибір цікавих і практичних чохлів для айфонів будь-якої моделі. Асортимент складається з лише новинок і часто оновлюється.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Сьогодні, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії Вчора, 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол Вчора, 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами Вчора, 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку Вчора, 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України Вчора, 23 квітня

Тонкощі використання клейових сумішей для армування плит пінополістиролу Вчора, 23 квітня

Союзники назвали дату нової зустрічі щодо зброї для ЗСУ у форматі "Рамштайн" 22 квітня

Кулеба розказав міністрам ЄС, що ще є можливість запобігти гіршим сценаріям 22 квітня

Норвегія приєднається до ініціативи з забезпечення України засобами ППО 22 квітня