Ср, 16 листопада 2022

Ви рокер? Тоді не вагайтеся, покажіть свій стиль

Футболка є невіддільним елементом літнього гардероба, але якщо вона виготовлена з міцних матеріалів, що затримують тепло, її можна носити також взимку. Але зараз не про це. Футболка – дуже вдалий одяг для того, щоб показати свій стиль, і далі ми розповімо, як це зробити.

Футболка є невіддільним елементом літнього гардероба, але якщо вона виготовлена з міцних матеріалів, що затримують тепло, її можна носити також взимку. Але зараз не про це. Футболка – дуже вдалий одяг для того, щоб показати свій стиль, і далі ми розповімо, як це зробити.

Вдала ідея для тих, хто цінить індивідуальність у стилі

Справжні прихильники рок-музики, власне, як і їхні кумири, не переймалися через те, що їм одягати. Принаймні про це яскраво свідчать гардероби Джима Моррісона, Курта Кобейна та багатьох інших легенд. Так сталося, що люди, які оберталися в рокерському середовищі, нерідко мали проблеми з фінансами. Через це вони надавали перевагу тому одягу, у якому їм було зручно, і на котрий вистачало грошей. Саме футболка відповідає таким параметрам.

Десь на наприкінці 1970-х років або на початку 1980-х якийсь дизайнер вигадав дивацьку витівку. Він наніс на футболку зображення одного з рок-кумирів того часу. Ідея знайшла своїх прихильників дуже швидко, і мільйонам рок-фанатів уже стало не байдуже, що одягати. Кожен із них хотів носити на одязі портрет свого улюбленого виконавця. Тенденція продовжує існувати й донині, зокрема в Україні. Тематичні рок та метал футболки (переважно представників цих музичних напрямів зазвичай наносили на одяг) подобаються як молоді, так і людям зрілого віку. Це зовсім не дивно, адже стиль існує більш ніж шість десятиріч і розвивається далі.

Цікаві подробиці про технологію

Для того щоб нанести зображення на футболку, використовують декілька методів, зокрема:

  1. Термодрук. Здійснюється за допомоги плівок, які виконують функції проміжного носія. На них наносяться зображення принтером або фарбою. Далі термопресом робиться відбиток. Такий спосіб переважно використовується для футболок лімітованих серій.
  2. Прямий друк. Робиться за допомогою великого принтера. Таке зображення наноситься дуже тонким шаром, воно є стійким до прання або прасування. Методика прямого друку здійснюється лише за умови, що футболка виготовлена з натуральних матеріалів.
  3. Шовкотрафарет. Вважається найстарішою й найнадійнішою методикою нанесення зображення на тканину. З її допомогою можна залишати різноманітні кольорові ефекти (наприклад, неон, замша, золото, металік).

Завітайте до магазину, де представлені музичні інструменти, обладнання, та інші товари, що пов’язані з музикою, зокрема аксесуари й одяг. Ви знайдете футболки для прихильників:

  • AC/DC;
  • Metallica;
  • Kiss та інших легендарних формацій.

На одязі ви можете бачити фото улюблених виконавців (кольорове або чорно-біле), написи з назвами гуртів або їхніх знакових платівок, тиснення з символікою груп. У такій футболці можна рушити на прогулянку, здійснити візит на вечірку або рок-концерт. Вона стане для вас креативним луком для фотосесії або використання в повсякденному житті.

Джерело Сайт 8nota.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Конгрес США хоче дозволити конфіскацію активів РФ та змусити Байдена розширити санкції – посол Вчора, 18 квітня

Партія проукраїнського прем’єра виграла вибори у Хорватії, дещо втративши позиції Вчора, 18 квітня

Глава Міноборони Німеччини: Україна все ще може перемогти у війні проти РФ Вчора, 18 квітня

Саміт ЄС підтримав термінову доставку засобів ППО в Україну Вчора, 18 квітня

Новий проєкт допомоги США, Берлін шукає ППО Україні, війська РФ йдуть з Карабаху: новини дня Вчора, 18 квітня

Байден підтримав пропозицію Джонсона щодо фінансування України Вчора, 18 квітня

Зеленський – лідерам ЄС: Наше небо і небо сусідів заслуговує на однакову безпеку Вчора, 18 квітня

Столтенберг закликає членів НАТО давати зброю Україні замість витрачати 2% ВВП на оборону 17 квітня

Столтенберг анонсував засідання Ради Україна-НАТО 19 квітня 17 квітня

Столтенберг підтверджує: у НАТО достатньо систем ППО, аби передати частину Україні 17 квітня