Чт, 10 листопада 2022

Кращі традиції японської кухні - в Sushi Icons

Мільйони українців не уявляють свого життя без ролів. Такі страви чудово насичують, зберігаючи фігуру. Не дивно, що багато дієтологів радять включати японські делікатеси у повсякденне меню.

Суші замовляють і в ресторанах, і “на виніс”, вони мають величезну популярність, оскільки представлені безмежним різноманіттям, яке дозволяє навіть найприскіпливішому гурману знайти собі страву до смаку. А якщо не вдається зупинитися на певній позиції, то можна замовити сет — велике асорті з різноманітних суші і ролів. 

В меню Sushi Icons представлені сети на будь-який випадок: для святкування великою компанією, для романтичної вечері або швидкого перекусу в офісі. 

Крім того, кухня в мережі Sushi Icons відкрита, тому тут можна спостерігати за процесом приготування. 

Ми можемо скільки завгодно розповідати про Sushi Icons, але по-справжньому насолодитися смаком японської кухні ви зможете лише відвідавши ресторан або замовивши доставку додому. Ввічливий консультант завжди допоможе визначитися з вибором, якщо ваші очі, як і наші, розбіжаться побачивши таку різноманітність ролів. 

Тож мерщій замовляйте доставку сетів чи роли Київ у Sushi Icons, щоб насолодитися смачним японським шедевром! 

Смаколики у меню Sushi Icons:

sushi-icons-big-set

"Сет для великої компаніїї"

sushi-icons-hot-set

"Сет із запечених ролів"

sushi-icons-detox
"Детокс рол Містер Грін"

Цікаві факти про суші 

  • Японію не правильно вважати батьківщиною суші. Це заслуга народу, який жив уздовж річки Меконг Південно-Східної Азії понад 2000 років тому. Люди активно займалися рисівництвом. Саме вони почали першими консервувати рибу у рисі. Страва стала прообразом ролів. Потім воно поширилося іншими регіонами, досягнувши Японії.
  • Звичний вигляд ролів був винайдений лише на початку 1800-х років. Це стало заслугою японського кухаря Ханаю Йохея. Його рецептура швидко поширилася по різних закладах харчування.
  • З давніх-давен суші вважаються афродизіаком. Це пояснюється використанням двох інгредієнтів – макрель та лосось. Дані види риби відрізняються великою кількістю жирних кислот, що сприяють утворенню статевих гормонів. Сети ролів у Кірові пропонує Макаролич.
  • Довгий час жінки не допускалися до приготування японських делікатесів. Існували дві причини. По-перше, їхня температура тіла вища, ніж чоловіків, тому вони можуть зіпсувати сиру рибу. По-друге, прекрасна половина суспільства завжди використовує косметику, парфуми, олії для волосся, а це може негативно вплинути на якість страв.
  • Щоб стати справжнім сушистом, потрібно пройти довгий шлях. Весь процес триває близько 10 років. Важливо опанувати теорію, практичні навички. Якщо говорити точніше, професійний кухар повинен навчитися вибирати та поєднувати інгредієнти, визначати їх свіжість, обробляти, правильно нарізати, оформляти страви та інші.

Смачного!

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Сьогодні, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією Вчора, 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва Вчора, 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини Вчора, 24 квітня

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Вчора, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України 23 квітня