Вт, 08 листопада 2022

Де замовити ремонт пральних машин в Івано-Франківську?

Пральна машина сьогодні є у кожному будинку. Вона рятує кожну господиню, полегшує побут, особливо, якщо в будинку є малі діти. Але якщо вона виходить з ладу, то постає питання а де можна замовити https://komanda-profi.if.ua/remont/pralki якісний ремонт пральних машин в Івано-Франківську?

Звичайно ж в компанії Майстер-Профі, де фахівці спеціалізуються на ремонті пральних машин, мають великий досвіт, та всі наявні інструменти, запчастини.

 діагностика пральної машини

Коли варто викликати спеціаліста?

Сучасні пральні машини – техніка потужна та функціональна, але це не гарантує того, що вона не вийде з ладу. І відповідно постає питання про те, де ремонтують пральні у місті Івано-Франківськ, до якого майстра довірити свою помічницю та головне коли? І все тому, що дві однакові моделі пралень можуть вийти з ладу незалежно від віку, у любий момент.

Однак, щоб встановити поломку - важливо провести всебічну діагностику, визначити поломку точно і її причину. Майстер із ремонту пральних машин у Івано-Франківську використовує для цього спеціальне обладнання. Але визначити, так би мовити, на око, спираючись на симптоми, можна і самому. Наші майстри говорять про наступні поломки та їх симптоми,

 майстер ремонтує прльну машинку

• Не зачиняється люк. В даному випадку достатньо замінити деякі деталі та комплектуючі, зношені запчастини. В особливо складному випадку доведеться міняти всі двері повністю.

• Не зливається вода. І найчастіше проблема криється в поломці насоса помпи, які не підлягають ремонту – їхній майстер вдома замінить на нові.

• Не працює ТЄН. Нагрівальний елемент просто підлягає заміні на новий, з урахуванням характеристик та потужності, розміру та форми колишнього. Попередньо майстер також перевірить роботу датчика температури.

• Зламана плата. Здебільшого вона не ремонтується та підлягає заміні на нову.

Але незалежно від проблеми чи виду поломки, наш майстер проведе оперативний та якісний ремонт пральної машини в Івано-Франківську, причому навіть тих моделей, які вже знято з виробництва.

поломка пральної машини

Чому варто обирати саме нашу компанію «Майстер-Профі»?

Незалежно від того, до кого звернутися з проблемою поломки пральної машини, вам її відремонтують. Але єдиний момент – наскільки якісно?

Так, щоб якісно, дешево та з гарантією. Такий варіант можливий, але лише у нас.

• Полагодження машини не коштуватиме дорого, і все тому, що коли ви наберете наш контактний телефон: 38-099-434-79-83, вам відповість не посередник, а майстер, і тому за рахунок цього ви можете розраховувати на найнижчі . Доступні ціни на ремонт пралень у місті. Але варто одразу сказати, що точна ціна ремонту буде озвучена лише після проведеного огляду та діагностики техніки.

• У нас працюють суворо досвідчені, професійні майстри, сам ремонт проводять строго за інструкцією, розробленою самим виробником. Наші майстри знають, як відремонтувати ту чи іншу модель прання, з урахуванням її особливостей та специфіки роботи, ремонту.

• Наші майстри використовують виключно нові, оригінальні деталі, які рекомендовані самим виробником для встановлення, заміни. Це гарантує те, що машина працюватиме не один рік, злагоджено, без збоїв. Тому наші фахівці на всі види ремонту дають гарантію, термін якої варіює від декількох місяців і до року, причому як на роботу, так і самі комплектуючі.

• Оперативність у проведенні ремонтних робіт. Здебільшого наші майстри виїжджають на виїзд до замовника в лінощі подачі заявки на ремонт. І це не дивно, адже наш режим роботи: пн.-вс. 8:00-21:00, без перерви та вихідних, тому дзвонити нам ви можете у будь-який час, ми завжди прийдемо вам на допомогу.

• Ціни на наші послуги – прийнятні та доступні для багатьох, адже ми працюємо без посередників, з новими, оригінальними деталями.

Як замовити ремонт?

ремонт пральної машини

Якщо ви помітили, що машинка стала занадто гучно шуміти і вібрувати, гуде, трясется, перестала вмикатися або гріти воду тоді вам до нас. Оформити заявку можна на нашому сайті або в телефонному режимі, вказавши марки, модель пральної машини, основні ознаки поломки. Після погоджують із замовником дату і брешемо візиту майстра додому до клієнта, і все. Після приїзду майстер проводить діагностику техніки, визначить поломку та озвучує вартість ремонту. Якщо ціна влаштовує клієнта - приступає до діагностики, усунення проблеми і вже після його завершення видає гарантію і консультує клієнта з усіх питань правильної експлуатації пральної машини.

Тому звертайтеся до нас – наші майстри вивішать усі  проблеми зі стіралкою, незалежно від того, скільки вона у вас працює. Якщо полагодити її неможливо, економічно невигідно – ми скажемо про це. Адже наше кредо – чесна праця та якісне виконання ремонту. 

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Конгрес США хоче дозволити конфіскацію активів РФ та змусити Байдена розширити санкції – посол Вчора, 18 квітня

Партія проукраїнського прем’єра виграла вибори у Хорватії, дещо втративши позиції Вчора, 18 квітня

Глава Міноборони Німеччини: Україна все ще може перемогти у війні проти РФ Вчора, 18 квітня

Саміт ЄС підтримав термінову доставку засобів ППО в Україну Вчора, 18 квітня

Новий проєкт допомоги США, Берлін шукає ППО Україні, війська РФ йдуть з Карабаху: новини дня Вчора, 18 квітня

Байден підтримав пропозицію Джонсона щодо фінансування України Вчора, 18 квітня

Зеленський – лідерам ЄС: Наше небо і небо сусідів заслуговує на однакову безпеку Вчора, 18 квітня

Столтенберг закликає членів НАТО давати зброю Україні замість витрачати 2% ВВП на оборону 17 квітня

Столтенберг анонсував засідання Ради Україна-НАТО 19 квітня 17 квітня

Столтенберг підтверджує: у НАТО достатньо систем ППО, аби передати частину Україні 17 квітня