Вт, 08 листопада 2022

Автошини Gislaved Euro Frost 6 — надійні партнери для власників авто класу SUV у зимових умовах експлуатації

Легкість при керуванні автомобілем, щільне зчеплення колеса з дорожнім покриттям та безпека під час руху по засніжених дорогах та ожеледиці — головні показники якісної гуми. Хорошим прикладом є шини Gislaved Euro Frost 6, випущені в 2017 році і призначені для кросоверів. Дані моделі забезпечують приємне водіння та необхідну стійкість.

шини

Детальні характеристики моделі Gislaved Euro Frost 6

Будучи удосконаленою версією своєї попередниці, ця покришка також має симетричний спрямований малюнок. Відмінністю стала велика кількість блокових елементів, різних за розмірами та формами. Модель оснащена блоками з гострими гранями та кутами, що істотно покращують тягу на крижаній кірці та снігу.

Різні ламелі, хвилеподібних і прямих форм гнучко адаптуються до будь-яких погодних умов, підвищують якість контакту гуми зі зледенілою поверхнею, допомагають стабілізувати машину при їзді по вкатаній снігом дорозі.

Конструктивні особливості шини Gislaved:

  • каркас, виготовлений зі сталевого корда, з посиленням шарами ущільнювачів для підвищеної жорсткості, а брекер захищає його від механічного впливу;
  • застосування підканавочного шару, що запобігає порізам і проколам, а також знижує опір коченню;
  • оснащення арамідним волокном дозволяє зміцнити гуму боковини, допомагає протистояти зовнішнім ударам та тиску на гребінь колеса;
  • безліч скошених дренажних канавок миттєво та в повному обсязі виводять вологу та снігову шугу за межі зони контакту;
  • масивні плечові блоки та хороші адгезійні якості, якими володіє гума Gislaved Euro Frost 6, забезпечують оперативність гальмування, стійкість при вході в повороти та маневрування.

Компаунд автошини містить великий відсоток високодисперсної силіки, у складі також різні присадки, що збільшують зчеплення з поверхнею, природні олії. Завдяки цим компонентам, зимові шини Gislaved Euro Frost 6 відрізняються морозостійкістю, високим ступенем зносостійкості та еластичності. Позитивні властивості разом із мінімальним опором коченню, вплинули на збільшення (на 15%) терміну корисного використання автошини.

Популярні розміри покришок Гіславед Євро Фрост 6

Широкий розмірний ряд даних шин включає більш як 30 розмірностей з діаметром від 13 до 20 дюймів. Серед українських автомобілістів популярністю користуються такі розміри як 155/65 R14 75T, 175/65 R14 82T, 185/60 R15 88T.

Незважаючи на відсутність шипів зимові шини Гіславед Євро Фрост 6 забезпечують надійне та якісне зчеплення з дорогою. Крім того, за рахунок фрикційної спрямованості покришки гарантують водію та його пасажирам насолоду тихою та м'якою їздою.

Відносно недорога гума здатна забезпечити комфортне пересування навіть за екстремальних погодних умов. Отримавши більш функціональний та оптимізований протекторний візерунок, «шістка» демонструє відмінні ходові та технічні показники. Покришки зберігають стабільну стійкість їзди на високій швидкості на слизьких дорогах, а також максимальне зчеплення та ефективне гальмування.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата