Чт, 27 жовтня 2022

Натяжні стелі для офісу як практичне, стильне і сучасне рішення

У чому переваги натяжних стель при облаштуванні офісного приміщення?

офісна стеля

Оформлюючи офіс, все частіше власники надають перевагу саме натяжним стелям. Такий вибір диктується відмінними утилітарними характеристиками натяжних конструкцій і широким асортиментом дизайнів – так, на сайті https://briton.com.ua/kyiv/ можна ознайомитись з товарним рядом та замовити натяжні стелі від виробника у Києві.

Для приміщення, в котрому працюють люди, цей спосіб оздоблення стелі підходить також завдяки здатності ізолювати від шумів та зберігати тепло, а також інертності до запахів – якісні полотна їх не вбирають і не виділяють. Окрім цього, монтаж конструкції займає мало часу, що особливо важливо, адже у бізнесі час простою через не готовий офіс – це втрата прибутку.

Які натяжні стелі будуть гармонійно вписуватись у робочий простір?

стеля

Необхідно звертати увагу на площу та освітленість простору. Якщо розміри приміщення дозволяють, можна встановлювати багаторівневу конструкцію, і застосовувати не тільки світлі відтінки. Невеликі офіси, які мало освітлюються сонцем, розумно декорувати глянцевими світлими полотнами на стелі – вони створять ілюзію додаткового освітлення. Крім цього, по периметру стелі можна вмонтувати точкові світильники.

Гама кольорів не має викликати втоми чи відвертати увагу, особливо, якщо інтер’єр в цілому насичений оригінальними деталями. Відтінки часто підбирають відповідно до тонів логотипа і символіки компанії. Якщо офіс не є у власності компанії, а призначений для оренди, власнику краще підібрати універсальний дизайн – за бажанням орендарі зможуть встановити на стінах банери чи вивіски, які підкреслять імідж підприємства.

Що ще врахувати при виборі, аби працівники та відвідувачі почували себе комфортно?

Один з головних факторів – це призначення офісу, яке багато в чому диктує стилістику. Так:

  • У приміщеннях, де працюють юристи чи нотаріуси, або ведеться будь-який бізнес, пов'язаний зі значними коштами чи елітними товарами/послугами, будуть мати гарний вигляд стелі у класичному стилі.
  • Офіси, де працює переважно молодь, наприклад, IT компанії, можна оформити у напрямах мінімалізм, сканді чи навіть лофт. Яскраві варіанти також підходять, однак слід подбати, щоб вони не сприяли надмірному навантаженню на очі та не викликали психологічної напруги. Найкраще, коли світлі будуть скомбіновані з кольоровими елементами, без надмірних контрастів.
  • Офіси, де надаються певні послуги чи замовляються товари, можна індивідуалізувати за допомогою ПВХ-плівки з фотодруком. Наприклад, у туристичній фірмі будуть мати гарний вигляд друк з краєвидом популярного міста, що плавно переходить у небо, в авіакомпанії – з літаком, і т.д.
  • Підвісна стеля у залах для конференцій не повинна відволікати від переговорів та виступів, тому матові білі полотна − оптимальний вибір.
  • В приймальнях офіційних закладів, куди протягом дня приходить чимало відвідувачів, варто встановлювати максимально лаконічні варіанти, які будуть спокійно сприйматись широким загалом.

натяжна стеля

В деяких офісах є кімнати для відпочинку, кухні, де можна розігріти принесений з собою обід або приготувати щось просте для перекусу. Якщо в офісі постійно кипить робота, доцільно, щоб стеля і стиль рекреаційної зони сприяли розслабленню. Пастельні відтінки, матові чи сатинові фактури натяжних полотен просто створені для створення ефекту релаксу. Коли ж праця доволі рутинна і спокійна, персонал може мати потребу у тому, щоб збадьоритися. У такому випадку сатинова або глянцева поверхня, яскраві кольори, нестандартно спроєктоване освітлення і, при змозі, конструкції у декілька рівнів допоможуть працівникам набратись позитивного настрою та енергії для продуктивної роботи після обідньої перерви.

Архів журналу Віче

Віче №3/2016 №3
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Прем’єр Бельгії: Деякі євродепутати поширювали роспропаганду за гроші Сьогодні, 29 березня

1 млн снарядів навесні, новий пакет зброї з Німеччини, переговори з урядом Польщі: новини дня Сьогодні, 29 березня

Прем’єр: Україна домовилася з ЄС про пріоритетний скринінг законодавства у сфері агрополітики Сьогодні, 29 березня

Рада Україна-НАТО зібралась у Брюсселі через останні удари РФ по інфраструктурі Сьогодні, 29 березня

Зеленський розповів про розмову зі спікером Палати представників США Джонсоном Сьогодні, 29 березня

Польські ЗМІ розповіли, як Туск переконав Макрона змінити умови імпорту не на користь України Вчора, 28 березня

Шмигаль прибув на міжурядові переговори до Варшави Вчора, 28 березня

Болгарію чекають дострокові вибори: ще одна партія відмовилась формувати уряд Вчора, 28 березня

Вибір ідеальних чоловічих шкарпеток. Поради Вчора, 28 березня

Вибір майстер-класів у Києві Вчора, 28 березня