Пн, 12 вересня 2022

Купити штори плісе за доступними цінами

Багато хто, у наш час прагне купити штори плісе у магазині Сангард.  У цьому рішенні немає нічого дивного, тому що, дані вироби являються досить практичними та зручними. Найбільше підходить для тих людей, які цінують оригінальний вигляд та практичне використання. Вперше подібні моделі знайшли своє пристосування у минулому столітті та швидко розповсюдилися у різних країнах світу.  Мають високий рівень функціональності, виглядають привабливо, легкі у плані використання. Всі ці якості роблять дані штори дуже популярними серед тих, хто звик користуватися кращим. 

Якщо раніше не використовували такі штори, тоді варто, у загальних рисах, розглянути, як саме виглядають штори та у чому особливість такої конструкції.

Особливості конструкції штор плісе 

Багато хто може ставити питання щодо зовнішнього вигляду плісе. Як виглядає конструкція? Про це можна сказати наступне:

  • Штори плісе складаються з трьох частин: полотно, профіль та система управління;
  • На вікнах вони здатні триматися за рахунок струн, які закріплюють між карнизом. Саме струни пронизують полотно плісе, щоб воно могло переміщуватися у вірному напрямку;
  • Ролети мають змогу перебувати у тій частині вікна, де повинні бути. Це все дуже зручно на протязі дня. Адже може виникати потреба у тому, щоб захищати приміщення від зайвого сонця. Подібна модель штор здатна впоратися  з даним завданням. 

Якщо зробите вибір на користь штор плісе, то це буде правильне рішення. З такими шторами, зможете забути про проблеми, які пов’язані з надмірним попаданням сонячних променів у кімнату. 

Головні переваги штор плісе 

У тих випадках, коли ще думаєте, чи варто придбати штори плісе, можна зарані ознайомитися з перевагами даного виробу:

  • Такі штори здатні регулювати наявність та кількість світла у приміщенні. Для цього потрібно лише пересунути полотно, щоб отримати той результат, який бажаєте;
  • Штори виготовляють зі спеціальних тканин, що являються затемненими, прозорими та напівпрозорими. Все це дозволить вибрати саме те, що відповідатиме потребам;
  • Такі штори являються універсальними. Підходять для будь-яких видів вікон. Навіть для тих, що мають нестандартні форми та розміри. 

Незважаючи на вищевказані переваги, ціна таких виробів доступна. Кожен бажаючий здатен придбати подібну модель, щоб переконатися щодо практичного використання. 

Яким чином замовити штори плісе у нас 

Якщо прийняли рішення замовити штори плісе, в першу чергу, варто зайти на офіційний сайт та залишити заявку. Після цього, вам зателефонує менеджер, щоб узгодити деталі та обговорити умови. Або ж можете одразу зателефонувати за вказаними номерами, щоб одразу поставити питання менеджерам. 

Вартість за товари в нашому магазині доступні, у чому можна переконатися, ознайомившись з ними на порталі. Після завершення оформлення замовлення, зможете забрати товар, який надсилають, куди вказує клієнт. Чекаємо на ваші заявки у зручний час!

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Сьогодні, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією Вчора, 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва Вчора, 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини Вчора, 24 квітня

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Вчора, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України 23 квітня