Чт, 28 липня 2022

Бризковики на напівпричіп

Бризковики для вантажівок на причепи та напівпричепи, бризковики на легковий причіп за найнижчими цінами! Бризковики передні і задні на авто MAN, DAF, Iveco, Scania, Камаз, Газель. Інтернет-магазин Комтранс Україна. Купити в Черкасах і з доставкою по Україні.

Компанія "Комтранс-2005" пропонує своїм клієнтам високої якості бризковики на напівпричіп. В асортименті нашого інтернет-магазину ви знайдете бризковики як на передні, так і на задні колеса напівпричепа.

У нас ви знайдете бризковики на найпопулярніші моделі вантажної спецтехніки, такі як:

  • Domar
  • Alta
  • MAN
  • DAF
  • Volvo
  • Scania
  • Renault

Бризковики на вантажівку - це корисна запчастина для вашого авто, що є гумовими захисними щитками на колеса. Розташовуються бризковики над колесом і забезпечують захист кузова від води, бруду, піску та каміння.

Якщо бризковики технічно передбачені, але з якихось причин відсутні на вашому транспортному засобі, згідно зі статтею 121 ч.1 КУпАП. вам покладено штраф. А якщо на відсутності бризковиків водія “зловили” повторно протягом року, це загрожує вилученням прав на водіння від 3-х до 6-ти місяців. На щастя, маючи в ящику для інструментів запасний комплект бризковиків, проблему можна вирішити на місці, встановивши їх замість тих, що загубилися, і таким чином уникнути штрафу.

Бризговики на напівпричіп здатні захистити від бруду не тільки кузов власного транспортного засобу, але й інші автомобілі, що їдуть поряд з вами в потоці, а також зменшити при проїзді по мокрій трасі утворення брудо-водяної хмари.

Купити бризковики на напівпричіп в Україні можна в інтернет-магазині Комтранс-2005. Ми є офіційним дилером аксесуарів для вантажних автомобілів на українському ринку вже понад 15 років, тому за якість та оригінальність продукції відповідаємо своєю репутацією.

У каталогах нашого сайту ви зможете знайти як звичайні бризковики, виготовлені з високоякісної гуми, так і світловідбиваючі бризковики, які крім захисної функції, ще й покращують видимість вашого транспортного засобу в нічний час. Повний асортимент аксесуарів можна подивитися тут.

Наша компанія активно працює над оновленням асортименту і готова вам запропонувати як універсальні моделі бризковиків, нейтральні, без прив'язки до якоїсь марки авто, так і брендові, розроблені спеціально під конкретні моделі автомобілів.

Купити бризковики на вантажний причіп у нашому інтернет-магазині можна як комплектом, так і окремо. Останній варіант відмінно підходить для "запаски", коли потрібна заміна однієї деталі, що втратилася в дорозі.

При підборі аксесуарів радимо звернути увагу на такі параметри як:

  • зовнішній вигляд, форма та тип бризковиків
  • стійкість до різноманітних механічних пошкоджень
  • розмір виробу та матеріал з якого він виготовлений
  • марку транспортного засобу.

Компанія "Комтранс Україна" гарантує якість та оригінальність усіх аксесуарів, представлених у каталогах інтернет-магазину. Наші клієнти отримують європейську якість за цінами, доступними для кожного українця. Ми відправляємо запчастини та аксесуари в будь-який регіон України.

З усіх питань ви можете звернутися до нашого відділу продажів за телефонами, вказаними на сторінці “Контакти”.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Сьогодні, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії Вчора, 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол Вчора, 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами Вчора, 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку Вчора, 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України Вчора, 23 квітня

Тонкощі використання клейових сумішей для армування плит пінополістиролу Вчора, 23 квітня

Союзники назвали дату нової зустрічі щодо зброї для ЗСУ у форматі "Рамштайн" 22 квітня

Кулеба розказав міністрам ЄС, що ще є можливість запобігти гіршим сценаріям 22 квітня

Норвегія приєднається до ініціативи з забезпечення України засобами ППО 22 квітня