Пт, 01 липня 2022

iPhone 12 mini - зручний та легкий айфон

Якщо ви хочете компактний айфон — 12 mini те що треба!

iphone-12-mini-colors

Непевне, у перші дні власники чималих пристроїв, які вирішать перейти на 12 mini, щиро радітимуть давно забутим дрібничкам. Виявляється, можна спокійно гуляти з собакою і одночасно переписуватися або щось фотографувати - для його використання вистачає і однієї руки.

iPhone 12 Mini не просто компактний. Після 12 Pro Max, найбільшого телефону у лінійці Apple, mini здається майже невагомим. Настільки, що його можна сунути в кишеню, та забути що він з вами. Ситуація, абсолютно нетипова в контексті інших сучасних телефонів, які ніколи не дадуть забути, що вони з вами.

iPhone 12 mini дивує не тільки вагою і форм-фактором, але і зовнішнім виглядом. Задня панель айфона зроблена зі скла. Але, зрозуміло, ща вона на раз-два вікарбовує на собі відбитки пальців. Так що без чохла тут все не обійтися.

Але ж який 12 mini красивий та стрункий! Через форм-фактор 12 mini хочеться порівняти з другим поколінням SE, але на вигляд перший крутіше буквально у всьому. Наприклад, у нього немає товстих рамок і кнопки «Home», через що OLED-дисплей не виглядає плескатим і стиснутим – він такий, як і у старших моделей, тобто надчіткий Super Retina XDR.

лінійка iPhone 12

Є, щоправда, нюанс. «чубчик» 12 mini, в якій вміщуються необхідні для Face ID сенсори, за розміром абсолютно такий самий, як і у 12 Pro Max. Через різницю в пропорціях у верхній частині екрана mini залишається менше простору, тому сам «чубчик» ніби виділяється трохи сильніше, ніж ми до цього вже звикли. З іншого боку, через кілька днів на це вже не звертаєш уваги.

Щоправда, для когось ключові особливості 12 mini можуть стати його мінусами. Мова в першу чергу про людей, у яких телефон давно “приріс до руки”. На екрані з діагоналлю 5,4 дюйми не так зручно дивитися Netflix, YouTube або передивлятися соцмережі. Для комфортного перегляду фільмів та серіалів дисплей занадто малий. У соцмережах на екрані вміщається менше постів. Друкувати теж не так зручно, як на пристроях з великим екраном, для людей з великими пальцями це може стати проблемою.

Зате 12 mini може похвалитися потужним мобільним процесором Apple, A14 Bionic, і відмінною камерою - точнісенько такою, як і у старшої моделі з 12-ї лінійки, базового iPhone 12. Це система з двох камер на 12 мегапікселів, основна ширококутна. Звичайно, є ще й фронтальна камера для селфі та розмов по відеозв'язку. Всі вони підтримують алгоритми Smart HDR 3 і Deep Fusion, що покращують якість знімка. З 12 mini можна домогтися класних деталізованих фотографій як вдень, так і ввечері — для цього передбачено режим нічної зйомки. Багатьом цього вистачить за очі.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

У Польщі кажуть, що готові допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку Сьогодні, 25 квітня

Глава МЗС Польщі: Росія бреше про польські плани анексувати частину України Сьогодні, 25 квітня

Євродепутати просять владу Австрії вплинути на Raiffeisen щодо його бізнесу в Росії Сьогодні, 25 квітня

Макрон захищає свою позицію про створення "стратегічної двозначності" для Росії Сьогодні, 25 квітня

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Сьогодні, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією Вчора, 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва Вчора, 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини Вчора, 24 квітня

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Вчора, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії 23 квітня