Пт, 03 червня 2022

Оцінка землі в Києві

Експертна оцінка землі в Києві та Україні останнім часом є розповсюдженою процедурою. Це пов’язано з останньою земельною реформою. Однак ця процедура має свої складнощі й особливості. Саме тому слід ретельно підбирати фахівця й оціночну компанію, до якої ви будете звертатися за послугами.

У цій статті ми розкажемо, на які ж фактори треба звертати увагу, щоб обрати професіонала, а не початківця.

Яким критеріям має відповідати оцінювач?

Варто брати до уваги те, що від спеціаліста залежить результат оцінки. Тому це питання має велике значення. Для того щоб не помилитися у виборі, необхідно знати, яким критеріям має відповідати справжній професіонал. 

При виборі спеціаліста ми радимо звертати увагу на такі фактори:

  • Репутація. Варто ознайомитися з відгуками про відповідного фахівця, а також переглянути вже виконані проєкти. У більшості випадків таку інформацію можна знайти на офіційному сайті оціночної компанії або запросити безпосередньо під час зустрічі з експертом. Також хороший спосіб перевірити репутацію — поговорити зі знайомими, які вже скористалися послугами.
  • Акредитація. Кожен фахівець не може виконувати роботу без відповідної акредитації. Запитайте в оцінювача сертифікат та не забудьте звернути увагу на дату видачі. Наголошуємо, що експертна оцінка земельної ділянки може виконуватись виключно сертифікованим фахівцем. Так звіт про оцінку, оформлений експертом, вважатиметься дійсним і може бути використаний у необхідних правових ситуаціях.
  • Досвід роботи. Процедура оцінки має свої нюанси та правила, про які можна дізнатися лише завдяки багаторічному досвіду. Чим більше виконаних проєктів, тим вища ймовірність, що оцінка вашого об'єкта буде успішною.
  • Вартість послуг. Не варто шукати якість там, де буде найнижча ціна оціночних послуг. Професіонал ніколи не знецінюватиме свою роботу. Тому краще заплатити один раз та отримати якісну оцінку, ніж заощадити, щоб потім шукати нового фахівця.

Вибрати професійного експерта — це запорука успішної оцінки!

Де можна замовити оцінку землі в Києві?

У Києві є чимало оціночних компаній, але ми радимо звернутися до команди Парето. Компанія працює в Україні вже понад 10 років. Вони відрізняються дуже розвиненою мережею партнерів, тому мають можливість проводити оцінку по всій території України.

Фахівець детально проаналізує вашу ситуацію та побудує індивідуальний план роботи, адже це є одним з принципів їх роботи. Ніяких шаблонних проєктів!

Перевагами компанії Парето є професіоналізм, чималий досвід роботи, відкритість і доступність, а також конфіденційність.

Крім того, фахівці надають безкоштовні консультації. Зацікавило? Тоді на офіційному сайті компанії залишайте заявку — один з експертів зв’яжеться з вами найближчим часом.

Архів журналу Віче

Віче №3/2016 №3
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Вибір ідеальних чоловічих шкарпеток. Поради Сьогодні, 28 березня

Вибір майстер-класів у Києві Сьогодні, 28 березня

Чехія виділить кошти на свою ініціативу щодо закупівлі боєприпасів для України Сьогодні, 28 березня

ЄС розблокував пільги для України, Косово йде в Раду Європи, "коаліція бронетехніки": новини дня Сьогодні, 28 березня

ЗМІ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила американських посадовців Вчора, 27 березня

Словенія приєднається до ініціативи Чехії із закупівлі снарядів для України Вчора, 27 березня

Естонія готова підтримати прем’єра Нідерландів на посаду генсека НАТО Вчора, 27 березня

Реєстр збитків від агресії РФ визначив дату початку роботи та пріоритетних постраждалих  Вчора, 27 березня

У Польщі заявили, що близькі до угоди з Україною щодо агропродукції Вчора, 27 березня

Глава МЗС Швеції: НАТО має створити більше стратегічних труднощів для Росії Вчора, 27 березня