Пт, 20 травня 2022

Оновлений Hyundai i20 викликав ажіотаж серед покупців

Якщо вам потрібен в оренду компактний, надійний та жвавий автомобіль – сміливо беріть в прокат Hyundai i20, який дійсно являється справжнім міським автомобілем.

Корейська компанія Hyundai виводить на індійський автомобільний ринок компактний хетчбек i20. Що цікаво, виробник навіть не сподівався на такий високий попит. Тільки за 20 днів прийому заявок було оформлено більше 20-ти тисяч попередніх замовлень.

Звичайно, в Hyundai не очікували такого напливу покупців, адже конкуренція на індійському ринку сьогодні досить серйозна. Але однозначно - i20 цілком заслуговує на такий підвищений інтерес, адже після останньої модернізації автомобіль змінився настільки сильно, що його важко пізнати.

62875160c5315.jpeg

Оновлення дизайну екстер'єру та інтер'єру

Значні зміни відбулися і в екстер’єрі, і в інтер’єрі автомобіля. Новий Hyundai i20 отримав абсолютно нову решітку радіатора, модернізовану оптику на світлодіодах та змінену лінію скління.

В салоні теж знайшли своє втілення найпередовіші сучасні технології, які сподобались споживачам. Панель приладів стала цифровою, а великий екран мультимедійного комплексу отримав ефект паріння. Також варто згадати про сидіння із вентиляцією та 2-зонний клімат-контроль.

Різниця між корейським та індійським ринком

Для індійського ринку виробники вже традиційно представляють різноманітні варіанти двигунів. У випадку із Hyundai i20 гама двигунів буде складатися з трьох силових агрегатів. Базовим стане 1,2-літровий мотор з потужністю 86 к.с.

Також можна буде зробити вибір на користь дизельного двигуна з робочим об’ємом 1,5 літра і віддачою в 100 к.с.  Або ж обрати 1,0-літровий турбодвигун з потужністю в 120 к.с. Базовий двигун пропонується з механічною коробкою передач або ж із варіатором. Цікавішими є варіанти трансмісії для версії з турбодвигуном – є можливість вибрати або «робот», або нову iMT, у якій переключення передач виконується водієм, але без педалі зчеплення.

Hyundai i20 – оренда в Києві від автопрокату RentDrive

Hunday

Компанія RentDrive пропонує оренду Hyundai i20 першого покоління – 2018 р., двигун 1,6/128 к.с., автомат, бензин. Серед оснащення автомобіля – клімат-контроль, бортовий комп’ютер, підігрів сидіння, CD player, AUX, USB. Автомобіль із впевненістю можна назвати економним – розхід палива за містом складає 6,5 л/100км.

Якщо вам потрібен компактний, надійний та жвавий автомобіль – сміливо обирайте наш Hyundai i20, який дійсно являється справжнім міським автомобілем.

Детальні характеристики та умови оренди – на сайті https://rentdrive.ua/.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата