Ср, 29 грудня 2021

З якими проблемами стикаються власники PlayStation 4 б/в

Плануючи покупку PlayStation 4 б/в важливо знати з якими нюансами ви можете зіткнутися. Ці знання надалі можуть допомогти вам не тільки вирішити проблему, але й уникнути її появи.

Консоль PlayStation 4 від компанії Соні по праву може вважатися легендарною приставкою та одним з кращих рішень на момент свого виходу. Завдяки старанням інженерів, компанії Соні вдалося створити флагманський пристрій, який досі не втратив своєї актуальності.

Вихід нового покоління помітно знизив ціни на PlayStation 4, завдяки чому ще більше геймерів змогли доторкнутися до дивовижного світу ігор платформи Соні. Разом з тим стало більше охочих придбати PlayStation 4 б/в, але частина з цих охочих зіткнулися з тими чи іншими проблемами.

Плануючи покупку PlayStation 4 б/в важливо знати з якими нюансами ви можете зіткнутися. Ці знання надалі можуть допомогти вам не тільки вирішити проблему, але й уникнути її появи.

Для того, щоб полегшити процес підбору приставки для наших клієнтів, ми вирішили зібрати топ 3 найпопулярніших проблем, з якими стикаються користувачі купуючи PlayStation 4 б/в з рук. Саме про них ми й поговоримо далі.

Топ 3 проблеми, з якими стикаються геймери купуючи PlayStation 4 з рук

PlayStation 4 це консоль яка. бажана багатьма. Разом з тим поява нового покоління консолей Соні замотивувала власників PlayStation 4 якомога швидше продати свою стару консоль, щоб купити нову. На жаль через дефіцит чіпів вдалося це далеко не всім.

Гравці, які ніколи не мали досвіду консольного геймінгу, але які хотіли б його випробувати – все частіше замислюються над покупкою PlayStation 4 б/в і неспроста. Річ у тому, що вартість PlayStation 4 вкрай низька, в порівнянні з ціною, за якою вона продавалася в момент свого виходу, але які проблеми можуть чекати геймера який купив PlayStation 4 б/в з рук?

♥

Ми проаналізували наявні в інтернеті дані та відгуки геймерів, які купували PlayStation 4 таким чином. Серед них було безліч випадків, які повторювалися, а тому ми вирішили створити топ 3 проблем, з якими стикаються користувачі які купили PlayStation 4 б/в з рук. До переліку цих проблем увійшли:

  • Консоль не запускається

PlayStation 4 це надійний пристрій, але, як і у будь-якого надійного пристрою – у PlayStation 4 є свої слабкі місця. За своєю суттю приставка це невеликий комп'ютер і як для будь-якого комп'ютера падіння з висоти або удар – може призвести до фатальних наслідків. Дуже часто на майданчиках з продажу б/в техніки з рук, можна зустріти вкрай цікаві пропозиції PlayStation 4 за дуже низькою ціною, але на практиці ці пропозиції є пасткою. Купуючи таку приставку ви ризикуєте не отримати приставку зовсім або отримати вже згорілу консоль. Найчастіше такі приставки не ремонтопридатні, а тому ви просто викинете гроші на вітер.

  • Проблеми з технічною частиною

Купуючи консоль з рук, ви можете запросити відео запуску консолі та вам його надішлють. Після прийшовши в гарному настрої на пошту ви заберете консоль і прийшовши додому виявите, що консоль працює, але тільки 10-15 хвилин.

Найчастіше причиною виникнення таких проблем, є пил, яка перегріває консоль, але можуть бути та інші причини. Для того, щоб привести консоль в повний порядок або хоча б зрозуміти, що з нею не так – вам буде потрібна допомога кваліфікованого фахівця, а на це своєю чергою будуть потрібні кошти. Таким чином, всі зекономлені або може бути навіть більше, гроші – підуть на обладнання та ремонт купленої вами PlayStation 4.

  • Заблокована консоль

У процесі виходу PlayStation 4 багато любителів як не намагалися всіляко зламати PlayStation 4, щоб дістатися до безкоштовних ігор. На практиці це не вдалося практично нікому, а спроби взлому консолі каралися компанією Соні вкрай жорстоко. Часто компанія Соні просто блокувала консоль, так щоб не давало гравцеві надалі можливості відвідати інтернет. Цей факт був критичним, адже отримати оновлення для ігор, як і брати участь в роздачах або зіграти з кимось, у геймера просто не залишалося можливості. Такі приставки також можна часто зустріти на сервісах з продажу товарів з рук і звичайно ж ніхто про блокування вам там не скаже.

PlayStation 4

Дивлячись на цей перелік стає страшно купувати PlayStation 4 б/в, але для всіх геймерів охочих гарантовано купити якісну консоль є вихід, купити Плейстейшен 4 Б/в в Retromagaz.com. Всі приставки в нашому каталозі проходять найсуворішу перевірку на працездатність. Крім того, ми обслуговуємо всі приставки які надходять до нас перед продажем. Також Retromagaz.com надає гарантію на консолі, а тому купуючи у нас, ви можете бути впевнені в тому, що консоль прослужить вам довго.

Відвідайте наш каталог товарів і купіть PlayStation 4 б/в прямо зараз. Порадуйте себе та урізноманітніть свій ігровий досвід разом з Retromagaz.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата