Чт, 02 грудня 2021

Як вибрати ідеальний саундбар для своєї оселі

Саундбар – це відмінний вибір для тих хто не тільки цінує якісний звук, але і не готовий виділяти величезну кількість місця для звукової системи.

Розвиток саундбарів дозволяє сьогодні будь-якому користувачеві придбати для себе саундбар, і вже завтра насолоджуватися якісним звуком. Зазнали змін і цінові сегменти саундбарів. Зараз ви можете не тільки купити дорогущий саундбар від іменитого бренду, але і купити більш доступну модель саундбара від того ж іменитого бренду. Таким чином у користувачів з'явилася можливість незалежно від заготовленого бюджету придбати для себе саундбар і використовувати місце на полиці телевізора максимально ефективно.

Популярність саундбарів цілком зрозуміла, але як бути якщо користувач хоче купити саундбар, але не знайомий з деталями специфікацій кожної моделі. Що робити користувачеві, якому потрібен саундбар, але він не розбирається в потужностях, частотах і іншому?

На що звернути увагу при покупці саундбара

Як і у будь-якого пристрою – у саундбара є частина параметрів, звернувши увагу, на які ви без зусиль зможете підібрати для себе відповідний пристрій. Звернувши увагу на ці параметри, ви також можете помітно знизити ризик помилитися з вибором саундбара, адже кожен з параметрів підібраний спеціально щоб знизити подібні ризики. Що ж стосується самих параметрів підбору саундбара, то для того, щоб купити відповідний пристрій, вам знадобиться звернути увагу на:

  • Габарити

Саундбар як пристрій, який придумано з метою заощадити місце – має безліч різних габаритів в залежності від моделі, її потужності та звичайно ж дизайну. Так обираючи саундбар для свого телевізора, вам слід звернути особливу увагу на те скільки вільного місця на полиці у вас є і вже після цього підбирати відповідну модель. Купивши саундбар без вимірів вільного простору, ви ризикуєте придбати пристрій, який просто не поміститься на полицю до телевізора, що може створити ряд незручностей як під час установки, так і під час використання придбаного саундбара.

619e6f1571283.jpeg

  • Потужність і якість

Закономірно, що одним з найважливіших характеристик для саундбара, є саме потужність. Варто врахувати, що сама по собі потужність мало що значить у світі музики, важливо щоб обраний вами саундбар був здатний не тільки голосно програвати музику, але також і відпрацьовувати всі частоти. Кращим способом переконатися в тому, що саундбар який вам сподобався дійсно вам підходить, є особистий тест, виконати який ви можете в одному з шоурумів інтернет-магазину Soundmag. Ви також можете орієнтуватися на відгуки та огляди фахівців, але на жаль це не дасть вам гарантію, що підсумкова покупка вас порадує.

  • Режими і їх наявність

Кожен користувач знає, що його телевізор володіє цілим переліком налаштувань зображення і кольорокорекції, в залежності від того, що відбувається на екрані. Теж стосується і саундбаров. Кожен саундбар має власний набір пресетів для програвання тієї чи іншої музики, а якість цих самих пресетів багато в чому впливає на якість підсумкового звучання пристрою. Якщо ви є фанатом якісного звуку і хочете отримати максимум можливостей – перед оформленням покупки переконайтеся в тому, що обраний вами саундбар володіє необхідними вам пресетами.

619e6f1e78fc8.jpeg

Підбиваючи підсумки слід зазначити що вибір саундбара це вкрай суб'єктивний момент, а тому важливо щоб головним параметром підбору для вас – були власні відчуття.

Відвідайте один з шоурумів Soundmag в Києві або Дніпрі, також можна купити саундбар на сайті Soundmag.

Архів журналу Віче

Віче №3/2016 №3
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Прем’єр Бельгії: Деякі євродепутати поширювали роспропаганду за гроші Сьогодні, 29 березня

1 млн снарядів навесні, новий пакет зброї з Німеччини, переговори з урядом Польщі: новини дня Сьогодні, 29 березня

Прем’єр: Україна домовилася з ЄС про пріоритетний скринінг законодавства у сфері агрополітики Сьогодні, 29 березня

Рада Україна-НАТО зібралась у Брюсселі через останні удари РФ по інфраструктурі Сьогодні, 29 березня

Зеленський розповів про розмову зі спікером Палати представників США Джонсоном Сьогодні, 29 березня

Польські ЗМІ розповіли, як Туск переконав Макрона змінити умови імпорту не на користь України Вчора, 28 березня

Шмигаль прибув на міжурядові переговори до Варшави Вчора, 28 березня

Болгарію чекають дострокові вибори: ще одна партія відмовилась формувати уряд Вчора, 28 березня

Вибір ідеальних чоловічих шкарпеток. Поради Вчора, 28 березня

Вибір майстер-класів у Києві Вчора, 28 березня