Чт, 10 листопада 2022

Кращі традиції японської кухні - в Sushi Icons

Мільйони українців не уявляють свого життя без ролів. Такі страви чудово насичують, зберігаючи фігуру. Не дивно, що багато дієтологів радять включати японські делікатеси у повсякденне меню.

Суші замовляють і в ресторанах, і “на виніс”, вони мають величезну популярність, оскільки представлені безмежним різноманіттям, яке дозволяє навіть найприскіпливішому гурману знайти собі страву до смаку. А якщо не вдається зупинитися на певній позиції, то можна замовити сет — велике асорті з різноманітних суші і ролів. 

В меню Sushi Icons представлені сети на будь-який випадок: для святкування великою компанією, для романтичної вечері або швидкого перекусу в офісі. 

Крім того, кухня в мережі Sushi Icons відкрита, тому тут можна спостерігати за процесом приготування. 

Ми можемо скільки завгодно розповідати про Sushi Icons, але по-справжньому насолодитися смаком японської кухні ви зможете лише відвідавши ресторан або замовивши доставку додому. Ввічливий консультант завжди допоможе визначитися з вибором, якщо ваші очі, як і наші, розбіжаться побачивши таку різноманітність ролів. 

Тож мерщій замовляйте доставку сетів чи роли Київ у Sushi Icons, щоб насолодитися смачним японським шедевром! 

Смаколики у меню Sushi Icons:

sushi-icons-big-set

"Сет для великої компаніїї"

sushi-icons-hot-set

"Сет із запечених ролів"

sushi-icons-detox
"Детокс рол Містер Грін"

Цікаві факти про суші 

  • Японію не правильно вважати батьківщиною суші. Це заслуга народу, який жив уздовж річки Меконг Південно-Східної Азії понад 2000 років тому. Люди активно займалися рисівництвом. Саме вони почали першими консервувати рибу у рисі. Страва стала прообразом ролів. Потім воно поширилося іншими регіонами, досягнувши Японії.
  • Звичний вигляд ролів був винайдений лише на початку 1800-х років. Це стало заслугою японського кухаря Ханаю Йохея. Його рецептура швидко поширилася по різних закладах харчування.
  • З давніх-давен суші вважаються афродизіаком. Це пояснюється використанням двох інгредієнтів – макрель та лосось. Дані види риби відрізняються великою кількістю жирних кислот, що сприяють утворенню статевих гормонів. Сети ролів у Кірові пропонує Макаролич.
  • Довгий час жінки не допускалися до приготування японських делікатесів. Існували дві причини. По-перше, їхня температура тіла вища, ніж чоловіків, тому вони можуть зіпсувати сиру рибу. По-друге, прекрасна половина суспільства завжди використовує косметику, парфуми, олії для волосся, а це може негативно вплинути на якість страв.
  • Щоб стати справжнім сушистом, потрібно пройти довгий шлях. Весь процес триває близько 10 років. Важливо опанувати теорію, практичні навички. Якщо говорити точніше, професійний кухар повинен навчитися вибирати та поєднувати інгредієнти, визначати їх свіжість, обробляти, правильно нарізати, оформляти страви та інші.

Смачного!

Архів журналу Віче

Віче №12/2015 №12
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

МЗС: в купівлі американської зброї для України бере участь вже 21 країна Сьогодні, 05 грудня

ЗМІ: європейці застерегли Зеленського щодо поступок Росії без надійних гарантій безпеки США Сьогодні, 05 грудня

Венс у найближчі тижні очікує хороших новин щодо врегулювання війни Сьогодні, 05 грудня

Зеленський та Кошта обговорили заплановані перемовини з США Сьогодні, 05 грудня

Президент Чехії погодився призначити Бабіша премʼєром Сьогодні, 05 грудня

Президент Кіпру у Києві: ми готові допомогти Україні стати членом ЄС Вчора, 04 грудня

Сікорський: ОБСЄ не має бути місцем для хворих амбіцій тих, хто хоче відбудувати імперію зла Вчора, 04 грудня

Сибіга в ОБСЄ: за цим столом не місце для Росії Вчора, 04 грудня

Макрон у Китаї пропонує ввести мораторій на удари по критичній інфраструктурі України Вчора, 04 грудня

Білий дім: Трампу та Україні розповіли про переговори в Кремлі Вчора, 04 грудня