Пн, 14 грудня 2020

Квартирний переїзд та перевезення речей

Переїзди трапляються в нашому повсякденному житті не так вже й часто, проте, коли з’являється така необхідність, вони лякають своєю складністю та непередбачуваністю. Адже будь-який квартирний переїзд передбачає не просто перевезення меблів на інше місце, але і великі зміни у житті.

Нова обстановка, нові сусіди, нові друзі дітлахів, нова дорога з дому на роботу – перевернути до гори дригом все наше життя здатен тільки переїзд на нове місце... Недорого обходяться для наших нервів лише найпростіші його форми - перевезення речей.

avto-pereezd

Організація квартирних переїздів під ключ

Добре спланований, будь-якої складності, переїзд не повинен займати більше одного дня, навіть якщо мова йде про великий приватний будинок чи багаторівневу квартиру. Господарі житла не завжди встигають до призначеного терміну самостійно розібрати всі меблі і правильно упакувати безліч найрізноманітніших речей, накопичених за довгий час проживання на одному місці.

В цьому випадку вантажники, задіяні в переїзді, недорого нададуть повний комплекс послуг - розберуть і упакують меблі, побутову техніку, предмети інтер'єру, книги, зроблять маркування коробок, акуратно перенесуть і завантажать ваші речі в машину.

Квартирний переїзд "під ключ" обов'язково передбачає не тільки перевезення і перенесення речей з машини в нову квартиру, а також збирання меблів і розстановку великої побутової техніки по місцях своєї нової дислокації. Крім того, фахові працівники допомагають повісити карнизи, картини, дзеркала та навесні меблі. Це стає завершальним етапом переїзду - https://inka-trans.ua.

Уже в той же день ввечері ви зможете сісти в улюблене крісло, помилуватися новою оселею і зрозуміти, що квартирний переїзд без зайвого нервування цілком можливий. Для надання послуг у професійних мувінгових компаній є штат досвідчених вантажників (універсальних робітників) та парк автотранспорту з різними розмірами вантажного відсіку, спеціально оздобленого для переїзду.

Крім вищезгаданих послуг переїзду "під ключ" на ринку пропонується перевезення окремих предметів інтер'єру, в тому числі великогабаритних меблів, або перевезення вже повністю упакованих господарями та підготовлених до завантаження речей, без подальшої збірки та розстановки меблів.

Коли ви звернетеся до такої компанії - оператор відповість на всі ваші питання з перевезення. Якщо по телефону питання важко вирішити, менеджер компанії приїде до вас особисто, щоб оцінити кількість та види необхідного пакувального матеріалу та вантажний об’єм меблів, які необхідно зібрати-розібрати та перевезти. Після оцінки обсягу робіт менеджер складе договір, і у вас буде повне уявлення про процес майбутніх робіт. Мувінгова компанія бере на себе відповідальність за те, що квартирний переїзд буде чітко спланований, і гарантує повну безпеку ваших речей. Вантажники прибудуть в призначений час з пакувальними матеріалами та необхідним інструментом. Всі необхідні предмети будуть упаковані та промарковані під час завантаження в автомобіль та перевезенні.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

В ЄС погрожують ухилянтам, очікування від допомоги США, "атака" дронів на Білорусь: новини дня Сьогодні, 26 квітня

Туск назвав дату перестановок в уряді у зв'язку з європейськими виборами Сьогодні, 26 квітня

У Польщі кажуть, що готові допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку Вчора, 25 квітня

Глава МЗС Польщі: Росія бреше про польські плани анексувати частину України Вчора, 25 квітня

Євродепутати просять владу Австрії вплинути на Raiffeisen щодо його бізнесу в Росії Вчора, 25 квітня

Макрон захищає свою позицію про створення "стратегічної двозначності" для Росії Вчора, 25 квітня

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Вчора, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини 24 квітня