Вт, 11 серпня 2020

Газові котли: переваги та особливості вибору обладнання

Створити тепло душевне неможливо без тепла і затишку в оселі. Тому в цій статті ми з вами поговоримо про те, як же це тепло створюється в будинках і квартирах, поговоримо про газові котли, які забезпечують нас гарячою водою, а також розповімо, де їх можна придбати.

kotel

Сьогодні все більше людей прагне обладнати оселю власним автономним опаленням. Найбільш популярним видом котельного обладнання вважаються газові котли. Причиною тому є суттєва економія коштів на послуги опалення.

Довідка

На сьогоднішній день газові котли мають ККД не нижче 90%, і це одна з головних переваг газового обладнання. Ви платите гроші за газ, і 90% інвестицій перетворюється в тепло. Для порівняння: ККД вугільного котла варіюється в діапазоні лише 50-70%.

Однак, щоб обігрів приміщення відбувався без неприємностей, слід встановлювати обладнання від надійних постачальників. Перевірене обладнання від відомих заводів-виробників можна знайти на профільних сайтах. В якості одного з таких ресурсів, ми розглянули Інтернет магазин опалювального обладнання "Интернет магазин отопительного оборудования" Santechnik. Тут в асортименті знаходяться кілька десятків технологічних апаратів з різним набором характеристик і в різних цінових діапазонах.

Якщо говорити про особливості обладнання, то тут, окрім бездоганного функціоналу, можна виділити  такі відмінності:

- Рівень потужності;

- Зручність монтажу;

- Система електронного керування;

- Термін служби;

- Ну і звісно, вартість.

Визначаючи який газовий котел придбати - конвекційний або конденсаційний, найкраще вдатися до поради професіоналів. Тут слід зазначити, що сьогодні на ринку представлено безліч продукції від різних постачальників. У тих з них, що працюють на ринку вже тривалий час, фахівці чудово розбираються, а тому готові надати повну інформацію про вироби та допомогти розібратися в сучасних технологіях.

Наприклад, до когорти найкращих виробників газових котлів відносять обладнання Vaillant, яке можна придбати в Santechnik-у - детальну інформацію про оформлення замовлення і про роботу цього підприємства ви завжди зможете отримати на офіційному сайті.

Довідка

Vaillant Group - компанія, яка розробляє продукти для опалення, охолодження та нагріву води. У компанії працює близько 13000 людей по всьому світу і генерує щорічний оборот приблизно в 2,5 мільярда євро. Це робить Vaillant Group однією з найбільших компаній у своєму секторі в Європі.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата