Пт, 29 травня 2020

Як Привітати Рідних і Близьких в Умовах Карантину - Доставка Квітів BuketLand

Не знаєте як привітати родичів та близьких? Читайте тут як подарувати близьким найкращі емоції у важливий день!

Якщо свята доводиться відзначати, сидячи вдома, а з близькими людьми бачитися тільки по відеозв'язку, то виникає резонне питання: як порадувати улюблених людей? Є рішення: прямо на сайті інтернет магазину квітів buketland.com.ua можна зробити замовлення, щоб кур'єр в будь-який час доби виконав доставку квітів і подарунків у Києві чи іншому місті України. Оформити замовлення можна, навіть перебуваючи вдома. Не має значення, який привід, та й чи є він взагалі, адже зробити подарунок так легко.

5eca6372b4a31.pngУже багато століть квіти є невід'ємним супутником важливих подій в житті людини. День народження, весілля, 8 Березня, романтичне побачення не можна уявити без флористичного оформлення. А популярні сьогодні квіти у шляпній коробці, 101 троянда та піони  завжди в наяності компанії!

Квіти можна замовити в інтернет-магазині BuketLand для себе або своїх близьких. Професійні флористи та менеджери порадять найбільш підходящий з нагоди презент, зорієнтують по вартості і допоможуть оформити замовлення. Доставка ж обійдеться абсолютно безкоштовно, якщо подарунок призначений для людини, що знаходиться в межах України. І виходити з дому для цього не потрібно. Ви можете не порушувати умови карантину.

При оформленні букетів професійні флористи та дизайнери враховують актуальні тенденції світової флористики. Самі вони постійно розвиваються та відвідують квіткові виставки для підвищення свого рівня кваліфікації та професійного розвитку. Серед пропозицій компанії - виробництво квіткових композицій для будь-якої події:

  • весільне оформлення;
  • м'які іграшки;
  • букети для чоловіків;
  • фруктові букети та кошики;
  • букети для урочистих заходів;
  • подарунки до Дня народження;
  • презенти на 8 Березня;
  • 101 троянда, представлена у всіх популярних кольорах;
  • повітряні кульки, подарунки та сюрпризи без приводу.

Замовити квіти можна в будь-який день!

Поставка квітів на склади проводиться щодня, що гарантує свіжість і якість доставлених букетів і композицій. Доставка квітів BuketLand - завжди швидко, якісно, надійно. Особливо важливо це в умовах карантину. В свою чергу усі співробітники компанії виконують усі рекомендації щодо власної гігієни та запобігання розповсюдження вірусу!

Отримавши замовлення по телефону або на сайті, менеджери контакт-центру телефонують клієнту і уточнять адреса і потрібний час доставки. При цьому на етапі створення замовлення можна вказати, від кого подарунок, а також чи потрібні якісь побажання на адресу одержувача. У святкові дні заявки варто залишати заздалегідь, враховуючи збільшився обсяг замовлень.

На сьогоднішній день в період карантину служба доставки привезе квіти, букети та подарунки в абсолютно з усіма обласними центрами по Україні, серед яких найбільш популярні: Дніпро, Харків, Запоріжжя, Херсон, Полтава, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Хмельницький, Вінниця, Рівне, Житомир, та інші. Ми виконуємо доставку тільки свіжозрізаних квітів. Букети відрізняються високою якістю, а при мінімальному догляді радують одержувача більш тривалий час.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата