Вт, 17 грудня 2019

Зниження тарифів і підвищення заробітних плат: нардеп розповів, до чого слід готуватися українцям

З наступного року мінімальний прожитковий мінімум буде не 2 тис.

З наступного року мінімальний прожитковий мінімум буде не 2 тис. грн, як зараз, а на рівні 40% від середньої заробітної плати, яка буде 10600 грн. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів народний депутат від фракції "Слуга народу", заступник голови Комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олександр Качура.

За словами нашого співрозмовника, Новий рік він буде святкувати зі своєї сім'єю. Якщо вдасться, може і батьки приїдуть. На думку Олександра Качура, це найкраще свято, коли за столом можна зібрати всю родину.

«Що стосується фракції, то немає часу, і по робочим питанням, і хочеться більше приділяти сім'ї уваги, тому я ходжу тільки на офіційні заходи по законодавчій роботі, по дискусійним питанням», - додає нардеп.

«Всім громадянам я хочу побажати, що в наступному році в Україну прийшов мир, тому що без миру у нас не буде нормальних ні економічних процесів, не підвищиться у нас рівень життя, тому що це першій крок, щоб в нашому спільному домі, в Україні, настало нормальне життя. Я хочу мирного неба над головою побажати мешканцям Донецької та Луганської області, щоб військовослужбовці, які зараз там знаходяться, зустрічали Новий рік за столом зі своїми матерями, жінками, дітьми, тому що все для цього робить президент Зеленський. Я сподіваюсь, що всі військовополонені, про яких у Нормандському форматі було погоджено їх повернення, до Нового року вони всі будуть вдома. Тому що це найважливіше — людське життя», - акцентує увагу заступник голови Кимітету ВР.

«Всі законопроекти, які ми приймаємо, я дивлюся тільки через призму, чи це вигідно людям, які за мене проголосували», - зауважує Олександр Качура.

«Ми подали законопроект з колегами, який передбачає, що з наступного року мінімальний прожитковий мінімум буде не 2 тис. грн, як зараз, а на рівні 40% від середньої заробітної плати, яка буде 10600 грн, бо зараз багато людей навіть не можуть нормально накрити собі стіл новорічний і пляшку шампанського купити. Тому результатом нашої роботи і Кабінету міністрів намагаємось зробити все, щоб людям стало жити краще — це і зниження тарифів, і підвищення пенсій і заробітних плат», - підкреслює нардеп.

«Ми проголосували всі законопроекти, які повинні стимулювати економіку, щоб створювалися робочі місця, щоб у нас сплачувались податки в бюджет, щоб інвестор приходив в Україну.

Це наше покликання. Більш іншої мети не може бути у депутата. Якщо у когось інша мета, я думаю, що йому не місце тут працювати», - резюмував наш співрозмовник Олександр Качура.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Сьогодні, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією Вчора, 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва Вчора, 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини Вчора, 24 квітня

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Вчора, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України 23 квітня