Чт, 12 грудня 2019

Кращі шуруповерти для дому: наш вибір

Шуруповерт - це та сама річ, яку так не хочеться купувати самостійно, але яку завжди корисно мати під рукою. Саме така річ, як нам здається, ідеальна в якості подарунка (тим паче, що Новий рік вже скоро). Щоб не схибити з вибором надійного інструменту, ми розповімо про лінійку найпопулярніших електроприладів на нашому ринку.

Важливими характеристиками шуруповерта є крутний момент і кількість обертів на хвилину. Перший параметр показує з наскільки твердими поверхнями може працювати прилад, а другий дозволяє прискорювати роботу з шурупами великої довжини.

Шуруповерти Bosch - це втілення поняття «сучасний універсальний шуруповерт». В приладі поєднано масу достоїнств, з тими окремими недоліками, які властиві відомим моделям, чиє виробництво перенесено в країни Азії.

bosh-gsr

Втім, спочатку про достоїнства апаратів. Лінійка шуруповертів Bosch GSR https://e-altsest.com/elektroinstrument/shurupoverty/bosch використовує тяговитий двигун з крутним моментом у 30 ньютонів на метр. Максимальна швидкість становить 1400 обертів на хвилину із ступінчастим електронним регулюванням на 25 градацій. Двигун апарату без щіток і зарекомендував себе як довговічний і надійний.

Сучасні електроінструменти Bosch, включаючи шуруповерти серії GSR, комплектуються двома акумуляторами Li-Ion ємністю 1,5 Ач і робочою напругою 14,4 вольта. Відзначимо, що батареї Li-Ion при рівній ємності легше нікелевих, на використання яких орієнтувалася модель спочатку. Така модернізація відобразилася на його ергономічності та призвела до того, що баланс шуроповерта не ідеальний, що обумовлено його масою в 1,3 кілограми.

Ще одним недоліком апарату є відсутність підсвічування робочої точки. Нарешті, потрібно відзначити, що окремі екземпляри Bosch GSR, як наприклад незмінно популярна модель 1440-LI, мають невеликі проблеми з зазорами корпусу. Втім, на якість роботи це ніяк не впливає.

Компанія Bosh не звикла зупиняється на досягнутому, і нещодавно представила оновлений акумуляторний шуруповерт Bosch IXO. Це абсолютно новітній та сучасний форм-фактор на ринку побутових електроінструментів. Він – компактний, інтуїтивний, надійний і дуже стильний.

bosh_ixo_6_colour_edition

Насадки нового шуруповерта дозволяють відкрити пляшку вина, змолоти спеції, розпалити вугілля, розрізати картон чи тканину. Час автономної роботи відображається на яскравому індикаторі заряду батареї з трьома світлодіодами. А підзарядити прилад тепер можна за допомогою універсального Micro-USB пристрою.

Основна фішка Bosch IXO - регулювання швидкості обертів за допомогою простої зміни сили натиску на клавішу-курок. Ніяких незручних перемикачів швидкостей, досить просто напружити чи, навпаки,  розслабити руку.

Крім того, Bosch IXO можна купити в двох кольорах: в традиційному зеленому, і незвичному для подібної техніки рожевому кольорі. Ймовірно, такий шуруповерт може стати непоганим подарунком для дівчини не тільки через свою багатофункціональність.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

У Польщі кажуть, що готові допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку Сьогодні, 25 квітня

Глава МЗС Польщі: Росія бреше про польські плани анексувати частину України Сьогодні, 25 квітня

Євродепутати просять владу Австрії вплинути на Raiffeisen щодо його бізнесу в Росії Сьогодні, 25 квітня

Макрон захищає свою позицію про створення "стратегічної двозначності" для Росії Сьогодні, 25 квітня

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Сьогодні, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією Вчора, 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва Вчора, 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини Вчора, 24 квітня

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Вчора, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії 23 квітня