Пт, 17 травня 2019

ЄС на рік продовжив санкції проти сирійського режиму

Введені санкції включають нафтове ембарго, обмеження на певні інвестиції, заморожування активів.

Рада Європейського Союзу продовжила обмежувальні заходи проти сирійського режиму до 1 червня 2020 року.

Про це "Європейської правді" повідомили в прес-службі Ради.

"Відповідно до стратегії ЄС щодо Сирії, ЄС вирішив зберегти свої обмежувальні заходи проти сирійського режиму і його прихильників, так як репресії проти цивільного населення тривають", - йдеться в заяві.

Рада також виключила зі списку 5 померлих осіб, а також одну організацію, що припинила своє існування, і одну організацію, відносно якої більше не було підстав застосовувати обмежувальні заходи.

В даний час до санкційного списку входять 270 осіб і 70 організацій, на яких поширюється заборона на поїздки і заморожування активів за те, що вони несуть відповідальність за насильницькі репресії проти цивільного населення в Сирії, отримують користь від дій режиму або підтримують його і/або пов'язані з такими особами або організаціями.

Введені санкції включають нафтове ембарго, обмеження на певні інвестиції, заморожування активів сирійського центрального банку, які знаходяться в ЄС, експортні обмеження на обладнання і технології, які можуть використовуватися для внутрішніх репресій, а також на обладнання і технології для моніторингу або перехоплення інтернету або телефонного зв'язку.

www.eurointegration.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата