Чт, 15 березня 2018

Шкіряні ремені: епатажний фігурист справив справжній фурор на церемонії Оскар

Американський фігурист Адам Ріппон епатує публіку і поза спортом. Нещодавно фігурист став гостем найпрестижнішої кінопремії - ювілейної 90-ої церемонії "Оскар", чим привернув увагу критиків, журналістів і фотографів з усього світу.

adam-rippon-skin

Американський фігурист Адам Ріппон епатує публіку і поза спортом. Нещодавно фігурист став гостем найпрестижнішої кінопремії - ювілейної 90-ої церемонії "Оскар", чим привернув увагу критиків, журналістів і фотографів з усього світу. У той час як більшість чоловіків прийшли на церемонію в традиційних смокінгах, 28-річний спортсмен з'явився в наряді з деталями, виготовленими зі шкіряних ременів.

Незвичний елемент одягу, розроблений креативним директором Moschino Джеремі Скоттом, за задумом дизайнера являє собою шкіряну упряжку. Стилісти вже відзначають – численні ремені стають фаворитом сезону не тільки у чоловіків.

Червоною доріжкою уродженець штату Пенсільванія Адам Ріппон пройшовся разом зі своєю колегою-землячкою – американською фігуристкою Міраї Нагасу.

В цілому, критики відзначають, що в цьому році церемонія «Оскар» пройшла під знаком скромності. Більшість акторів і гостей зробили ставку на голлівудський гламур, блиск, стриманий шик і культові будинки моди. Вибрати найгірший або найкращий наряд у цьому році досить складно, особливо це стосується представників чоловічої статі. Наприклад, Тімоті Шаламе найбільше виділився з чоловічої юрби лише тим фактом, що з'явився на «Оскарі» в смокінгу білого кольору.

Щодо епатажного Ріппона, який після Олімпіади в Сочі публічно зізнався у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації, фігурист неодноразово опинявся в центрі уваги і потрапляв в заголовки різних видань.

Нагадаємо, Адам Ріппон і його співвітчизник Гус Кенворті, який виступає у фрістайлі, стали першою гей-парою в історії Олімпійських ігор, яка не приховує свої відносини.

На Олімпіаді-2018 в Пхенчхані Ріппон в складі збірної США завоював бронзову медаль в командних змаганнях, а в одиночному катанні зайняв 10-е місце. Також спортсмен займає 4-е місце в рейтингу Міжнародного союзу ковзанярів (ІСУ).

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Голова МЗС Норвегії анонсував підписання безпекової угоди з Україною Сьогодні, 16 квітня

Прем’єр Чехії: Ми вже законтрактували 180 тисяч снарядів для України Сьогодні, 16 квітня

Уряд Нідерландів обіцяє додаткові 4,4 млрд євро допомоги Україні у 2024-2026 роках Сьогодні, 16 квітня

Дуда: Треба зробити все можливе, щоб Україна повернула території Вчора, 15 квітня

У Грузії починають розгляд "російського закону" про "іноагентів", під парламентом – протест Вчора, 15 квітня

Шольц розпочав візит у Китай: говоритиме про війну РФ проти України та економіку Вчора, 15 квітня

Байден скликає зустріч G7 через атаку Ірану на Ізраїль 14 квітня

Зеленський звільнив заступника Єрмака, який працюватиме в МЗС 13 квітня

Бельгія розслідує ймовірне втручання РФ у виборчу кампанію в ЄС 12 квітня

Нідерланди виділили додатковий мільярд євро на військову допомогу Україні  12 квітня