Сб, 03 березня 2018

«Оскар-2018»: тест для fashion-експертів«Оскар-2018»: тест для fashion-експертів

Уже завтра стануть відомі переможці головної кінопремії року. За ідеальними образами найвідоміших кінозірок шанувальники спостерігають з не меншою зацікавленістю, ніж за самим процесом вручення престижних нагород.

Нагадаємо, що ювілейна 90-я церемонія Американської кіноакадемії «Оскар» відбудеться в Лос-анджелеському театрі «Долбі».

Поки ж, увесь тиждень напередодні головної кіноподії року, в Голівуді проходила традиційна серія вечірок, де зірки мають можливість зайвий раз показати себе публіці. Незмінною популярністю серед зірок користуються заслужені світові бренди. Так, Емма Стоун з'явилася в напівпрозорому платті від Givenchy. Марго Роббі, виконавиця головної ролі у фільмі «Тоня проти всіх», надягла смугастий костюм від Dolce & Gabbana. А Марго Роббі обрала для червоної доріжки твідове плаття від Chanel.

Французький та італійський брендовий одяг залишається трендом також і в українських селебрітіс, а розвиток бізнесу в цій сфері продовжує стабільно розвиватися. Нещодавно ми вже згадували про «Модну справу» (http://modnasprava.com.ua/), яка активно просувається на ринку України з пропозицією прямих поставок з Франції та Італії.

Варто відзначити, що в останні роки українські дизайнери також успішно просуваються на світовий рівень модної індустрії. Все частіше зірки світового рівня стали з'являтися в нарядах від наших дизайнерів. Так, в нарядах українських брендів вже засвітилися Демі Ловато, Фергі, Белла Хадід  і багато інших.

Дуже приємно, що напередодні офіційної церемонії «Оскара-2018», 51-річна Холлі Беррі з'явилася в ефектному платті з металізованої тканини українського дизайнера Elenareva.

berri

Напередодні нагородження, наведемо всіх лауретів «Оскар-2018», які пройдуться по головній червоній доріжці світу.

У категорії "Кращий фільм" представлені такі картини: "Клич мене своїм ім'ям", "Примарна нитка", "Секретне досьє", "Леді Птах", "Темні часи", "Дюнкерк", "Форма води", "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі "і" Геть ".

Режисери, які номініруються на звання кращого: Крістофер Нолан ( "Дюнкерк"), Джордан пильно ( "Геть"), Грета Гервіг ( "Леді Бьорд"), Пол Тома Андерсон ( "Примарна нитка"), Гільєрмо дель Торо ( "Форма води ").

Претенденти в номінації "Краща чоловіча роль": Тімоті Шаламов ( "Клич мене своїм ім'ям"), Даніель Дель Льюїс ( "Примарна нитка"), Деніел Калуя ( "Геть"), Гарі Олдмен ( "Темні часи") і Дензел Вашингтон ( "Роман Ізраел.").

У номінації "Краща жіноча роль" представлені: Саллі Хокінс ( "Форма води"), Френсіс Макдорманд ( "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі"), Марго Роббі ( "Я, Тоня"), Меріл Стріп ( "Секретне досьє") і Сірша Ронан ( "Леді Бьорд").

На кращу чоловічу роль другого плану претендують: Віллем Дефо ( "Проект" Флорида ""), Вуді Харрельсон ( "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі"), Річард Дженкінс ( "Форма води"), Крістофер Пламмер ( "Всі гроші світу" ) і Сем Рокуелл ( "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі").

Всі претенденти наа кращу жіночу роль другого плану: Мері Дж. Блайдж ( "Ферма" Мадбаунд ""), Елісон Дженні ( "Я, Тоня"), Леслі Менвілл ( "Примарна нитка"), Лорі Меткалф ( "Леді Бьорд") і Октавія Спенсер ( "Форма води").

На звання кращого саундтрека номінуються такі фільми: "Ферма" Мадбаунд "," Клич мене по імені "," Маршал "," Це я "і мультфільм" Коко ".

У номінації за кращі костюми боротимуться: "Красуня і чудовисько", "Форма води", "Темні часи", "Примарна нитка", "Вікторія і Абдул".

У номінації "Кращий іноземний фільм" переможець буде обраний з таких фільмів: "Нелюбов" (Росія), "Квадрат" (Швеція), "Образа" (Ліван), "Фантастична жінка" (Чилі) і "Про тіло і душу" ( Угорщина).

Архів журналу Віче

Віче №3/2016 №3
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Польські ЗМІ розповіли, як Туск переконав Макрона змінити умови імпорту не на користь України Сьогодні, 28 березня

Шмигаль прибув на міжурядові переговори до Варшави Сьогодні, 28 березня

Болгарію чекають дострокові вибори: ще одна партія відмовилась формувати уряд Сьогодні, 28 березня

Вибір ідеальних чоловічих шкарпеток. Поради Сьогодні, 28 березня

Вибір майстер-класів у Києві Сьогодні, 28 березня

Чехія виділить кошти на свою ініціативу щодо закупівлі боєприпасів для України Сьогодні, 28 березня

ЄС розблокував пільги для України, Косово йде в Раду Європи, "коаліція бронетехніки": новини дня Сьогодні, 28 березня

ЗМІ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила американських посадовців Вчора, 27 березня

Словенія приєднається до ініціативи Чехії із закупівлі снарядів для України Вчора, 27 березня

Естонія готова підтримати прем’єра Нідерландів на посаду генсека НАТО Вчора, 27 березня