Вт, 07 вересня 2021

Новини 7 вересня: в Україні повернули індустріальні парки, золотовалютні резерви перевищують 30 мільярдів доларів

Про що всі говорили сьогодні?

Про індустріальні парки. Верховна Рада підтримала у другому читанні законопроєкт щодо індустріальних парків, яким передбачають впровадження низки стимулів для залучення інвестицій.

Про резерви. На 1 вересня міжнародні резерви України зросли на 9,2% до 31,6 млрд доларів, що є найвищим значенням за останні 9 років.

Про ДПЗКУ. Слідчі Нацполіції попередили спробу вивезення зерна на 7 млн дол з митної території України на адресу компанії-нерезидента, яка має заборгованість перед Державною продовольчо-зерновою корпорацією за раніше поставлений вантаж.

Про "Більшовик". Аукціонна комісія Фонду державного майна визначила 27 жовтня датою приватизаційного аукціону з продажу АТ "Перший київський машинобудівний завод".

Про перевірки бізнесу. Мінекономіки оприлюднило на своєму сайті законопроєкт, який зокрема, передбачає залучення поліції до інспекційних перевірок бізнесу, які проводить Держпраці.

Ексклюзив ЕП

Метавсесвіти Fortnite, Facebook, Microsoft та BMW: коли настане віртуальне майбутнє

Життя у віртуальному світі не таке віддалене, як може здаватися. Світові гіганти вже працюють над втіленням його у реальність.

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата