Вт, 13 квітня 2021

Цифровий банк NEOBANK для бізнесу запустився в бета-режимі

Цифровий банк NEOBANK для бізнесу сформував Customer Board — раду клієнтів — і оголосив про запуск бети.

Цифровий банк NEOBANK для бізнесу сформував Customer Board - раду клієнтів - і оголосив про запуск бети. Учасники ради першими можуть відкрити бізнес-рахунок через мобільний додаток або вебверсію, протестувати продукт і дати зворотний зв'язок.

Customer Board сформована з діючих ФОП, які представляють різні сфери діяльності (IT, HoReCa, ритейл, будівництво, роздрібна торгівля, реклама та маркетинг, туристичні послуги, виробництво, консалтинг) з 14 регіонів України.

Аналітика заявок показала, що реєструється більше, ніж жінок. Тому було ухвалено рішення продовжити набір жінок-підприємниць до Customer Board.

"Ми сформували Customer Board, щоб отримати максимально широкий зворотний зв'язок. Але ми звернули увагу, що на цьому етапі в нас лише 15% жінок-підприємниць, тому ухвалюємо рішення продовжити набір жінок до нашої ради клієнтів до 19 квітня. Подати заявку на участь можна на сайті проєкту NEOBANK для бізнесу, - повідомила засновниця фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions Олена Сосєдка.

Завдання ради клієнтів полягає в тому, щоб NEOBANK протестували представники реального бізнесу.

"Під час подання заявки до Customer Board, крім контактних даних, ми просили зазначити ІПН підприємця та дати посилання на сторінку у Facebook, оскільки учасників ради ми запросимо в закриту групу та нам важливо, щоб вони були активні в цій соцмережі.

За ІПН ми перевіряли, чи зареєстрована людина як ФОП, які в неї коди КВЕД, адже наше завдання в тому, щоб NEOBANK спробували використовувати представники реального бізнесу.

Це наша перша MVP-версія, і ми дуже сподіваємося на розуміння та терпіння наших перших клієнтів, якщо траплятимуться баги та непорозуміння. Завдяки зворотному зв'язку ми швидко все виправимо", - розповіла СЕО фінтех-компанії NЕО. РRО Маргарита Побілець.

Учасники Customer Board отримають можливість обслуговування рахунків без абонплати, робити перекази контрагентам та у бюджет без комісії, участі у золотій реферальній програмі.

Усі, хто увійшов до складу ради, вже мають доступ до програми NEOBANK для бізнесу, та можуть відкрити бізнес-рахунок. Користувачі, які подавали заявки, але не увійшли у раду, отримали запрошення відкрити рахунок після офіційного запуску за спеціальною пропозицією - без абонплати до кінця року.

Повністю тарифи та умови для клієнтів будуть озвучені пізніше.

Повноцінний запуск NEOBANK для бізнесу заплановано на літо 2021 року.

Довідково:

NEOBANK для бізнесу - український цифровий банк для компаній і підприємців з можливістю дистанційного відкриття бізнес-рахунків і легким керуванням фінансами онлайн. Розробляється спільно фінтех-екосистемою Concord Fintech Solutions і фінтех-компанією NЕО. РRО. Офіційний реліз додатка планується на літо 2021 року одночасно на мобільних платформах Android та iOS і в адаптивній вебверсії.

Працює на банківській ліцензії ConcordBank.

АТ "АКБ "КОНКОРД". У Державному реєстрі банків № 308. Ліцензія НБУ № 230 від 07.11.2011 р. Усі види банківських послуг.

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Сьогодні, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії Вчора, 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол Вчора, 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами Вчора, 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку Вчора, 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України Вчора, 23 квітня

Тонкощі використання клейових сумішей для армування плит пінополістиролу Вчора, 23 квітня

Союзники назвали дату нової зустрічі щодо зброї для ЗСУ у форматі "Рамштайн" 22 квітня

Кулеба розказав міністрам ЄС, що ще є можливість запобігти гіршим сценаріям 22 квітня

Норвегія приєднається до ініціативи з забезпечення України засобами ППО 22 квітня