Пт, 11 вересня 2020

Pandora представила святкову колекцію прикрас

У вересні 2020 року Pandora святкує двадцятиріччя однієї зі своїх найвідоміших прикрас - браслетів Pandora Moments. Легендарна модель була розроблена в 2000 році і з того часу стала незмінною основою естетики ювелірного дому.

Підкреслюючи значимість цієї події, компанія вирішила по-новому споглянути на власну символіку та представила нову святкову осінню колекцію ювелірних прикрас "Логоманія", в якій переосмислюються канонічні елементи Pandora: блискучі серця і оригінальні елементи бренду. Серед новинок - тонкі колечки Пандора в трьох варіантах металів, переплетене срібне кільце з камінням кубічного цирконію, потрійне кільце «Змійка», що поєднує зміїне тиснення з імітацією фірмового плетіння та блиск десятків камінчиків, срібні сережки-кільця «Логоманія» і кольє зі знімними кулонами.

Pandora-Moments

Використовуючи нові рішення, ювеліри зробили прикраси Pandora ще більш елегантними і зручними.

Браслет Pandora Moments тепер можна прикрасити новим шармом-підвіскою «Корона О», виробленим з унікального ювелірного сплаву з використанням 14-каратного рожевого золота фірмового відтінку Pandora Rose.

Pandora-Rose

«Прикраси стали чудовим прикладом того, як Pandora вміє поєднувати майстерність ювелірів і інноваційні технології виробництва, - розповідають креативні директори компанії Філіппо Фікареллі і Франческо Терцо, - Ми пишаємося ультрасучасними дизайнерськими рішеннями, які нам вдалося втілити у цих браслетах, в тому числі новими замками і яскравим контрастом металу і каміння, інкрустованих в техніці паве».

Крім каблучок і браслетів в осінню колекцію Pandora увійшли й інші прикраси: блискучий відкритий шарм у формі серця та браслети з витонченим зміїним плетінням та інкрустацією камінням. Вони допоможуть зробити образ зухвалим, сучасним і ніжним одночасно.

pandora-rings

Прикрасами Pandora захоплюються дівчата і жінки, з усіх куточків планети. Шарми, браслети, кільця і інші ювелірні аксесуари цього датського бренду - завжди бажаний подарунок.

«Нові канали онлайн-продажів зроблять покупку прикрас Pandora ще більш зручною, а швидку доставку оцінять мешканці міст, в яких ще немає наших магазинів. Для нас особливо приємно, що ми регулярно беремо участь в різних промо-акціях, вигоди яких точно сподобаються покупцям онлайн-магазинів», - розповіла нам Ганна Поздновська, генеральний директор підрозділу Pandora в Росії та країнах СНД.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Конгрес США хоче дозволити конфіскацію активів РФ та змусити Байдена розширити санкції – посол Вчора, 18 квітня

Партія проукраїнського прем’єра виграла вибори у Хорватії, дещо втративши позиції Вчора, 18 квітня

Глава Міноборони Німеччини: Україна все ще може перемогти у війні проти РФ Вчора, 18 квітня

Саміт ЄС підтримав термінову доставку засобів ППО в Україну Вчора, 18 квітня

Новий проєкт допомоги США, Берлін шукає ППО Україні, війська РФ йдуть з Карабаху: новини дня Вчора, 18 квітня

Байден підтримав пропозицію Джонсона щодо фінансування України Вчора, 18 квітня

Зеленський – лідерам ЄС: Наше небо і небо сусідів заслуговує на однакову безпеку Вчора, 18 квітня

Столтенберг закликає членів НАТО давати зброю Україні замість витрачати 2% ВВП на оборону 17 квітня

Столтенберг анонсував засідання Ради Україна-НАТО 19 квітня 17 квітня

Столтенберг підтверджує: у НАТО достатньо систем ППО, аби передати частину Україні 17 квітня