Ср, 06 травня 2020

Винний магазин-бар «Бібліотека Вина» у Дніпрі

У минулому році в центрі Дніпра, на проспекті Яворницького, відкрився новий винний магазин-бар «Бібліотека Вина». В асортименті закладу представлені вина з України, Аргентини, Австралії, Ізраїлю, Італії, Іспанії, Німеччини, Грузії, Молдови та Нової Зеландії.

wine-library

Окрім зарубіжного та українського вина, в магазині великий асортимент лікерів, вермутів, віскі, рому, коньяку, настоянок і не тільки. Крім популярних різновидів алкоголю, тут є й ексклюзивні напої.

До обраного напою в «Бібліотеці» можна замовити закуски. В асортименті відділу гастрономії - сири і шоколад. Також тут можна купити келихи, графини та інші різні дрібнички для відпочинку вдома чи на природі.

А коли виходити з дому не хочеться, але душа прагне свята, можна замовити пляшечку улюбленого напою по інтернету. Алкоголь можна замовити, не виходячи з дому чи офісу на сайті інтернет-магазину Wine Library. Професійні консультанти при необхідності завжди допоможуть підібрати алкогольний напій для потрібного випадку, будь то урочиста вечеря, подарунок другу чи корпоративна зустріч.

Вино - це не просто напій, це стиль життя, гастрономічна пригода, спосіб дізнатися про інші культури. Але як без професійних знань про цей непростий напій обрати той, який порадує почуття?

Не всі вина марочні, не всі марочні вина добрі, окрім цього існує велика кількість маловідомих виробників, які роблять просто чудові вина! Але як їх знайти і дізнатися?

У «Бібліотеці Вина» просувають культуру винопиття. Гості можуть продегустувати ароматну продукцію, дізнавшись, як правильно її споживати, від досвідченого сомельє , основне завдання якого навчити споживача культурі пиття, тобто допомогти йому з усього розмаїття представленої в магазині продукції обрати гідну уваги відповідно до випадку.

wine-library-store

Сама обстановка магазину задає правильний настрій і дає розуміння, що тут представлений серйозний та натуральний продукт. Всередині затишно, красиво, на полицях в напівтемряві виблискують ошатні бутлі. При цьому винний бутік радує і помірними цінами.

В магазині є власний винний склад, де кожен вид напою зберігається відповідно з необхідними умовами і температурою.

Відвідати магазин і зробити покупку самостійно можна за адресою проспект Дмитра Яворницького, 64. Магазин працює щодня з 10:00 до 22:00.

Доставка по Дніпру здійснюється щодня з 10:00 до 18:00. Вартість 100 гривень (безкоштовна доставка для замовлень від 1000 грн).

Контакти:

Сайт: https://winelibrary.com.ua/
телефон: + 38-067-445-0404.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата