Чт, 05 березня 2020

Новини 5 березня: міністр фінансів, трудовий кодекс та міжнародні резерви

Про що всі говорили сьогодні?

Про міністра фінансів. Ексміністерка фінансів Оксана Маркарова представила колективу міністерства нового очільника Мінфіну Ігоря Уманського.

Про "земельні" правки. Верховна Рада станом на день 5 лютого розглянула 3017 правок з 4018 та прийняла другу правку за весь час розгляду, яка носить технічний характер.

Про міжнародні резерви. Станом на 1 березня 2020 року міжнародні резерви України, за попередніми даними Національного банку, становили 26,623 мільярда доларів США (в еквіваленті), у лютому вони зросли на 1,3% (або на 0,3 мільярда доларів).

Про трудовий кодекс. Кабінет міністрів відкликав законопроєкт №2708 про працю та низку інших проєктів законів. Згідно з регламентом Кабміну, не прийняті у першому читанні урядові законопроєкти вважаються відкликаними на момент припинення повноважень Ради чи уряду.

Про директора "Центренерго". Уряд погодився з пропозицією Фонду держмайна про призначення екс-гендиректора компанії "Технова" (Чернігівська ТЕЦ) Олександра Корчинського виконуючим обов'язки генерального директора ПАТ "Центренерго".

Ви хочете дізнатися більше?

Як продавати в інтернеті більше: п'ять правил зростання

Топменеджер торгової онлайн-платформи Prom.ua розповів про золоті правила, за допомогою яких вона щорічно збільшує продажі і розвиває електронну комерцію в Україні.

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата