Пт, 27 грудня 2019

Зеленського посунуть? Українців попередили про появу нового політичного проекту

Цілком можливо, що наступний рік політичний уряд може і не пережити.

Цілком можливо, що наступний рік політичний уряд може і не пережити. Про це в ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політичний експерт, директор Школи відповідальної політики Андрій Юсов.

На думку нашого співрозмовника, ми переходимо з політично-економічної кризи в старому році відповідно в політично-економічну кризу в новому році.

«На жаль, проблеми з наповненням бюджету для уряду Гончарука нікуди не зникнуть і в 2020 році.

Для уряду Гончарука це буде серйозне випробовування. Цілком можливо, що наступний рік політичний уряд може і не пережити», - додає політичний експерт.

«Ми станемо свідками можливо, заміни урядової команди.

Відповідно, продовжуватиметься конфліктна ситуація з Росією на всіх фронтах, і Донбас, і Крим, і газова ситуація буде продовжуватися», - впевнений наш співрозмовник.

Андрій Юсов вважає, що для Зеленського 2020 рік буде дуже складним, відповідно, українська опозиція буде групуватися, так чи інакше вона приречена на те, щоб вижити, а українська влада буде шукати нові шляхи для того, щоб втримувати власний рейтинг, це дуже не проста задача.

«Наступний рік в Україні - рік місцевих виборів. І це серйозне випробовування для владної команди і можливість для переформатування політичного поля. Цілком можливо, що в Україні з'являться і нові політичні проекти, тому що рейтинг довіри до старих політиків залишається дуже низьким, а рейтинг Зеленського падає. Свято місце пусто не буває, так що чекаємо на появу нових політичних проектів», - резюмував Андрій Юсов.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата