Чт, 19 грудня 2019

Укргазбанк та НУФ фінансуватимуть малий та середній бізнес сходу України

Укргазбанк підписав угоду з Німецько-Українським фондом і став учасником нової програми підтримки українського бізнесу "FinancEast".

PROMOTED

Укргазбанк підписав угоду з Німецько-Українським фондом і став учасником нової програми підтримки українського бізнесу "FinancEast".

Програма дозволить розширити доступ до фінансування мікро-, малим та середнім підприємствам, які ведуть свій бізнес на підконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей.

"Ми починаємо активну фазу реалізації програми підтримки FinancEast, яка відкриє підприємцям Донбасу доступ до різноманітних фінансових інструментів, в тому числі кредитування. Це, я переконаний, поліпшить фінансове здоров’я їхніх компаній, підвищить їхню спроможність далі зростати, розвиватися, радувати своїх клієнтів якісними продуктам та послугами", - відзначив в. о. директора Фонду Майборода.

Для реалізації програми FinancEast Європейський Союз надав Україні грант в розмірі 9,5 млн євро через Німецький банк розвитку KfW.

Гранти будуть надаватись малим та середнім підприємцям у вигляді компенсації до 50% вартості інвестиційних проектів, що передбачають придбання у лізинг або у кредит сільськогосподарської техніки, обладнання і транспортних засобів, монтаж, будівництво чи реконструкцію приміщень, введення в експлуатацію тощо.

Основним партнером програми буде державний Укргазбанк. Вже з 20 грудня підприємці зможуть звертатися до регіональних відділень УКРГАЗБАНКУ та отримувати кошти у лізинг чи кредит.

"Укргазбанк - визнаний лідер по роботі з МСБ-сектором: лише за минулий рік кредитний портфель для клієнтів МСБ збільшився вдвічі і сьогодні він становить 5,3 млрд грн. Укргазбанк успішно співпрацює з НУФ за програмами кредитування ММСП з 2012 року та є найбільш активним партнером за програмами НУФ. За цей час ми видали кредитів для мікро-, малих та середніх підприємств на суму понад 760 млн грн", - зазначив під час підписання угоди Голова Правління Укргазбанку Кирило Шевченко.

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Сьогодні, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії Вчора, 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол Вчора, 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами Вчора, 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку Вчора, 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України Вчора, 23 квітня

Тонкощі використання клейових сумішей для армування плит пінополістиролу Вчора, 23 квітня

Союзники назвали дату нової зустрічі щодо зброї для ЗСУ у форматі "Рамштайн" 22 квітня

Кулеба розказав міністрам ЄС, що ще є можливість запобігти гіршим сценаріям 22 квітня

Норвегія приєднається до ініціативи з забезпечення України засобами ППО 22 квітня