Пн, 16 грудня 2019

Як заощаджувати на оналйн-шопінгу?

Інтернет-покупки з кожним роком стають де більш популярними не тільки за рахунок зручності і величезного вибору, але і завдячуючи можливості непогано заощадити.

sale-shopping

Націнки в інтернет-магазинах часто нижчі, ніж в звичних офлайн-магазинах, тому що онлайн-продавці не несуть витрати на оренду, не виплачують зарплатню чималому штату продавців, провадять продаж прямо зі складів. Але цінники на сайтах електронних покупок також різняться один до одного, тому головним правилом інтернет-шопінгу є вивчення всіх тематичних інтернет-магазинів і порівняння всіх наявних цінових пропозицій.

Однак, окрім цього, існують інші дієві секрети гарної економії, про які знають далеко не всі. В нашій статті ми розглянемо основні з них.

Секрети економії

Потрібно стежити за розпродажами. Розпродажі та знижки - це один з основних засобів, яким привертають до себе увагу інтернет-магазини по всьому світу. За зниженими цінами можна придбати навіть брендові речі, які в звичайних бутиках коштуватимуть в рази дорожче. Купити що-небудь на розпродажі може кожен, досить вивчити асортимент, визначитися з моделлю, розміром і зробити покупку. Саме розпродажі дозволяють купувати якісний одяг і взуття за зниженими цінами, економлячи бюджет на інші покупки.

Мультибрендові інтернет-супермаркети

Саме мультибрендові магазини найчастіше пропонують фірмові речі за зниженими цінами, а також дарують покупцям регулярні знижки і розпродажі. Завдяки покупкам в онлайнових мегамаркетах і мультибрендових бутиках, можна заощадити значну суму грошей, при цьому, купуючи якісні, красиві та фірмові речі.

Стокові інтернет-магазини

Стокові магазини пропонують якісні брендові речі, але за зниженими цінами. Ціна знижується за рахунок присутності на речі незначного браку, який зовні не розглядається, і не впливає на функціональність. Ліквідовані товари з брендових магазинів продаються за півціни, дозволяючи поціновувачам шопінгу купувати ті речі, які можуть бути не по кишені в звичайному магазині.

Бонусні бали

Деякі магазини за кожну покупку нараховують клієнту бонусні бали, які накопичуються на картці або в особистому кабінеті. Через певний час накопичення таких балів у покупця з'являється можливість здійснювати покупки, не витрачаючи на них живі гроші.

Купівля в розділі уцінених товарів

Уцінка йде за рахунок незначного браку: деформація упаковки, потертості, відсутність бірки з описом товару та іншими дрібними нюансами, які не впливають безпосередньо на споживчі якості і товарний вигляд самого товару. Наприклад, спортивне взуття з уцінкою може продаватися через деформацію коробки, що ніяким чином не впливає на їх якість і загальний зовнішній вигляд.

Безкоштовна доставка

Деякі інтернет-магазини пропонують покупцям безкоштовну доставку. На доставці теж можна добряче зекономити, особливо з огляду на сучасні тарифи перевізників. Якщо робити регулярні замовлення саме на сайтах з безкоштовними доставками, через певний час можна підрахувати що виходить досить відчутна сума економії.

Підведемо підсумок

Знаючи про наведені способи економії, а також використовуючи їх у практиці, можна швидко навчитися робити обдумані покупки за приємними цінами. Головне - підходити до придбання коштовних речей розважливо, не зупиняючись на першому ліпшому сайті, завжди вивчати пропозиції хоча б з декількох інших магазинів-аналогів, де ціни на один і той самий товар можуть суттєво різнитися.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Сьогодні, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією Вчора, 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва Вчора, 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини Вчора, 24 квітня

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Вчора, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України 23 квітня