Чт, 26 вересня 2019

Корчинський про поїздку Зеленського: «30 млн. заблоковано, які домовленості?»

Сесії ООН виконують виключно ритуальну функцію, і з цим завданням Володимир Зеленський впорався.

Сесії ООН виконують виключно ритуальну функцію, і з цим завданням Володимир Зеленський впорався. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український політичний і громадський діяч, журналіст і телеведучий Дмитро Корчинський.

На думку нашого співрозмовника, навряд чи президент України Володимир Зеленський і його американський колега досягли якихось домовленостей під час розмови за закритими дверима.

«Ми ж не знаємо, про що саме йшлося, але судячи з того, що Пентагон зараз блокує 30 млн. військової допомоги з 250, то якихось особливих результатів поки що ми не бачимо», - констатує політик.

За словами Дмитра Корчинського, участь у 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН не передбачала досягнення «історичних домовленостей», оскільки «ООН - це організація, яка особливо ні на що не впливає».

«Сесії ООН виконують ритуальну функцію. Відповідно, всі виступи на цих сесіях так само носять ритуальний характер, тобто вони особливо ні про що - про все хороше проти всього поганого.

З цією ритуальною функцією Зеленський, мабуть, впорався», - резюмував співрозмовник видання.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата