Вт, 23 липня 2019

Новини 23 липня: ціни на газ, НАБУ проти рішення Луценка, тендер на аудит "Укроборонпрому"

Про що говорили сьогодні?

Про ціну на газ для населення. Кінцева ціна на газ для населення у серпні зменшиться щонайменше на 5,5% у порівнянні із липнем, та становитиме не більше 4 640 гривень без ПДВ за тисячу кубометрів.

Про зміну підслідності справи "Ощадбанку". Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура виступають проти зміни підслідності справи про заволодіння 20 мільйонами доларів державного "Ощадбанку", яку генеральний прокурор Юрій Луценко передав Національній поліції.

Про ціну на газ для промисловості. НАК "Нафтогаз України" в серпні 2019 року знизить ціну на газ, що відпускається промисловим споживачам на умовах передоплати, на 7,5% в порівнянні з діючою в липні - з 6020,4 гривень до 5568 гривень за 1 тисячу кубічних метрів.

Про тендер на аудит "Укроборонпрому". "Укроборонпром" оголосив тендер на надання послуг незалежного аудиту держконцерну і його підприємств із залученням міжнародних експертів за 32,5 мільйона гривень.

Про обшуки в Кабміні. 22 липня під час обшуків в уряді військова прокуратура вилучила документи, які стосуються реалізації зовнішньоторговельного контракту сумою 6,8 мільйонів доларів, який у кінці 2015 року уклали ДП "Спецтехноекспорт" і американська компанія Worldwide Aeros Corp на постачання військового обладнання.

Про кримські активи "Ощадбанку". Київський апеляційний суд задовольнив заяву "Ощадбанку" і дав дозвіл на виконання рішення Міжнародного комерційного арбітражу про стягнення 1,1 мільярда доларів з РФ в якості компенсації за експропріацію активів банку в Криму.

Про нову стратегію видобутку газу. Стратегію 20/20, яка передбачає збільшення видобутку газу до 2020 року до 20 мільярдів кубометрів на рік, неможливо реалізувати.

Ви хочете дізнатися більше?

Налітай, подешевшало! Скільки коштує земля під мораторієм

Попри законодавчу заборону, в Україні жваво торгують сільськогосподарською землею. Автор проаналізував понад п'ять тисяч онлайн-оголошень про продаж паїв на OLX і виявив цілу низку факторів, що впливають на вартість землі.

Смартфон Honor 20 від Huawei: плюси і мінуси нового "молодіжного" флагмана

22 липня в Україні був представлений новий флагманський смартфон Honor 20. ЕП вже протестувала його і розповідає про свої враження.

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії Вчора, 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол Вчора, 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами Вчора, 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку Вчора, 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України Вчора, 23 квітня

Тонкощі використання клейових сумішей для армування плит пінополістиролу Вчора, 23 квітня

Союзники назвали дату нової зустрічі щодо зброї для ЗСУ у форматі "Рамштайн" 22 квітня

Кулеба розказав міністрам ЄС, що ще є можливість запобігти гіршим сценаріям 22 квітня

Норвегія приєднається до ініціативи з забезпечення України засобами ППО 22 квітня

Громадяни Словаччини зібрали вже понад 3 млн євро на снаряди для України 22 квітня