Нд, 14 липня 2019

Кандидат по Солом’янці Сергій Ткаченко хоче створити у новій Раді окрему групу київських депутатів

Кандидат в депутати по Солом’янському району Києва юрист Сергій Ткаченко, який йде у Верховну Раду як самовисуванець, пообіцяв.

Кандидат в депутати по Солом’янському району Києва юрист Сергій Ткаченко, який йде у Верховну Раду як самовисуванець, пообіцяв ініціювати об`єднання всіх депутатів, які будуть обрані до парламенту нового скликання від столиці, в окрему депутатську групу для допомоги владі столиці у вирішені найбільших проблем міста. Про це він повідомив у інтерв’ю виданню «Наш Київ».

Відповідаючи на запитання, які проблеми своїх виборців на Солом’янці він обіцяє вирішити на депутатській посаді, Сергій Ткаченко зазначив, що бачить задачу депутата Ради «не у фарбуванні парканів та ремонтуванні під’їздів, а в тому, щоб дбати про ріст економіки країни в цілому, що дозволить збільшити надходження до місцевих бюджетів і відповідно більш ефективно вирішувати проблеми місцевих громад».

Щодо конкретики Сергій Ткаченко вважає, що проблеми жителів Солом’янського району дуже схожі на проблеми жителів інших районів міста. Одна з наймасштабніших з них - проблема застарілої інфраструктури.

За словами майбутнього депутата, місто перестає бути комфортним внаслідок розбалансованості у співвідношенні житлового й комерційного будівництва та інфраструктурного. «У столиці є зони, які інакше, ніж зонами транспортного колапсу, не назвеш . Це все мені дуже близько і це все дестабілізує життя мешканців Києва взагалі і Солом’янки зокрема.

Місту потрібні ширші дороги, великі парковки, нові мости та транспортні вузли», - зазначив Сергій Ткаченко.

Він додав, що Київ, як і країна в цілому, давно потребує будівництва нової великої окружної дороги. «Це все елементи великих інфраструктурних проектів, які на місцевому рівні вирішити неможливо. Потрібна співпраця міської влади та центральної», - підкреслив Сергій Ткаченко.

Він додав, що розуміючи це, передбачив у своїй передвиборчій програмі необхідність державного фінансування великих інфраструктурних проектів.

«Якщо мешканці Солом’янки довірять мені представляти їхні інтереси у парламенті, я ініціюватиму створення окремої депутатської групи серед переможців округів у місті Києві та прилеглих районах Київської області для розробки спільного бачення розв’язання масштабних проблем міста», - зазначив Сергій Ткаченко.

Зазначимо, 38-річний Сергій Ткаченко – нова фігура в українській політиці. Безпартійний, бере участь у виборах як самовисуванець.

Позиціонує себе політиком з проєвропейськими демократичними поглядами.

Народився і виріс у Солом’янському районі. Все життя працює за фахом у юриспруденції. За цей час здобув досвід роботи в провідних українських та міжнародних юридичних компаніях.

Останні 14 років працює у великому промисловому металургійному бізнесі, куруючи питання юридичного супроводження залучення міжнародних інвестицій в українську економіку. Під його керівництвом було укладено десятки багатомільйонних інвестиційних та фінансових проектів на загальну суму більше 2 мільярдів доларів США за участі іноземних банків і великих міжнародних промислових інвесторів.

Крім юридичної освіти навчався економіці та менеджменту у Києво-Могилянській бізнес-школі та Київській школі економіки. Також пройшов курс з державного управління, організовані Львівською бізнес-школою, Стенфордським університетом і Гарвардською школою державного управління імені Кеннеді . Лекції читали визнані фахівці, зокрема всесвітньовідомий політолог Френсіс Фукуяма.

Серед випускників цієї програми – Святослав Вакарчук, Мустафа Найєм, інші відомі громадські діячі.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №3/2016 №3
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Прем’єр Бельгії: Деякі євродепутати поширювали роспропаганду за гроші Сьогодні, 29 березня

1 млн снарядів навесні, новий пакет зброї з Німеччини, переговори з урядом Польщі: новини дня Сьогодні, 29 березня

Прем’єр: Україна домовилася з ЄС про пріоритетний скринінг законодавства у сфері агрополітики Сьогодні, 29 березня

Рада Україна-НАТО зібралась у Брюсселі через останні удари РФ по інфраструктурі Сьогодні, 29 березня

Зеленський розповів про розмову зі спікером Палати представників США Джонсоном Сьогодні, 29 березня

Польські ЗМІ розповіли, як Туск переконав Макрона змінити умови імпорту не на користь України Вчора, 28 березня

Шмигаль прибув на міжурядові переговори до Варшави Вчора, 28 березня

Болгарію чекають дострокові вибори: ще одна партія відмовилась формувати уряд Вчора, 28 березня

Вибір ідеальних чоловічих шкарпеток. Поради Вчора, 28 березня

Вибір майстер-класів у Києві Вчора, 28 березня