Ср, 27 березня 2019

Вибори-2019: Литвин розповів правду про «покрокові плани» лідерів президентських перегонів

Якби лідери передвиборних перегонів підкріплювали свої слова реальними діями, менше б було у нас того, що ми називаємо таким нейтральним словом...

Якби лідери передвиборних перегонів підкріплювали свої слова реальними діями, менше б було у нас того, що ми називаємо таким нейтральним словом популізм, а якщо реально називати - брехні. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український політик, екс-голова АП, екс-голова Верховної Ради України, член Національної академії наук України Володимир Литвин.

Аналізуючи різноманіття передвиборчих обіцянок, що надходять від кандидатів-лідерів, наш співрозмовник зазначає наступне: «Чинний президент вже казав, що у нього є покроковий план , і після виборів він буде його реалізовувати.

І це дивно, бо якщо у нього є покроковий план, то треба б було вже зараз це продемонструвати, і люди тоді б занесли його на другий термін».

«Або я читаю Тимошенко, що вона вдвічі зменшить ціну на газ, а Каплін - у чотири рази. То я кажу, що чинний глава держави повинний був би запропонувати ВР України новий склад уряду і призначити ініціаторів цієї ідеї в уряд, щоб вони до виборів реалізували цю тезу, і люди б занесли їх на руках у владу», - додає експерт.

«Я думаю, що при такому підході менше б було у нас того, що ми називаємо таким нейтральним словом популізм, а якщо реально називати — брехні», - впевнений Володимир Литвин.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата