Пн, 25 березня 2019

На кого насправді ставить Коломойський, а кого використовує для інформаційної війни

Останній тиждень перед виборами спрямований на дискредитацію президента Порошенка різними способами і методами.

Останній тиждень перед виборами спрямований на дискредитацію президента Порошенка різними способами і методами. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповіла український політолог, директор Інституту національної стратегії України Олеся Яхно.

Коментуючи низку «викриттів», що стосуються Петра Порошенка, які прозвучали в програмі «Українські сенсації-2019» на каналі 1 + 1, наша співрозмовниця зазначає наступне: «Ми спостерігаємо брудну кампанію з боку власника телеканалу Коломойського, якій підтримує декілька кандидатів на цих виборах. Є кандидати, на яких він робить ставку, розраховуючи на те, що вони мають всі шанси, — це Зеленський і Юлія Тимошенко. Є кандидати, які є такими, що не мають шансів, але, можливо, Коломойський їх просто використовує для інформаційної війни, або просто розраховує на майбутні парламентські перспективи. Йдеться про кандидатів починаючи від Олександра Шевченка і закінчуючи Віталієм Купрієм, який днями послався на розслідування каналу НТВ, хоча навіть у самій РФ всі знають, що ця програма є жовтою, навіть по мірках РФ.

І Купрій послався на це розслідування, сказавши, що там є багато достовірної інформації, тому що перевіряли його джерела в інших країнах».

За словами експерта, «ця брудна кампанія має на меті дискредитацію президента по принципу формування негативного ставлення до нього».

«В суботу була помічена ще одна кампанія. Чому я згадала про Юлію Тимошенко, - тому що було розпочато кампанію відвертої брехні про те, що нібито європейські органи по боротьбі з корупцію почали вести розслідування проти Пооршенка.

І про це заявляла Тимошенко на прес-конференції, і про те заявляли окремі ресурси, які асоціюються з Коломойським. Дуже добре, що це було швидко спростовано, тому що звернулися до цих європейських інституцій, які сказали, що немає жодних проваджень, це виявилася свідома брехня», - каже Яхно.

«Останній тиждень перед виборами спрямований на дискредитацію різними способами і методами, щоб та категорія, яка не визначилася, не пішла голосувати за Порошенка і формувала негативне ставлення до президента», - резюмувала співрозмовниця видання.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Сьогодні, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією Вчора, 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва Вчора, 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини Вчора, 24 квітня

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Вчора, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України 23 квітня