Вт, 19 березня 2019

Генерал розповів, за рахунок чого сьогодні росте рейтинг Порошенка

У Путіна є на кого спиратися в Україні у тій роботі, яку він веде проти кандидата в президенти Порошенка.

У Путіна є на кого спиратися в Україні у тій роботі, яку він веде проти кандидата в президенти Порошенка. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український військовий діяч, генерал-полковник Анатолій Лопата.

На думку нашого співрозмовника, президент РФ робить все для того, щоб Петро Порошенко не пройшов на другій термін свого перебування на посаді президента України.

«Проблема полягає у тому, що на сьогоднішній день жодна людина з тих кандидатів, які висунули себе на пост президента України, не насолила так Путіну, як Порошенко. Порошенко відійшов від РФ у стосунках з її владою, ми так маємо можливість сказати, тому що при всій повазі до Росії і народу РФ, Порошенко на сьогоднішній день чітко визначив Путіна як людину-агресора, який зробив ту шкоду не тільки для України, а й для всього світу, продемонструвавши окупацію Криму і ту війну, яка веде Україна на сході», - каже аналітик.

За словами експерта, всі ті негаразди, які має на сьогоднішній день Україна, «цілковито залежали від особистої позиції президента РФ».

«Путін створив всі умови для того, щоб одурити свій народ, зробити “Крим нашим”, і це стало лозунгом для багатьох в РФ, і тільки сьогодні Росія починає усвідомлювати ганебність цієї окупації і ганебність тих відносин, які запропонував Путін світу - це позиція сили. Він хотів звернути на себе увагу як на президента великої держави. Звернув, але ця увага обернулася для РФ скандалом», - додає Лопата.

За словами нашого співрозмовника, РФ під керівництвом Путіна робить все можливе і неможливе, щоб скомпрометувати президента України.

«Чим більше є тиск з боку Росії на президента України, тим більше росте його рейтинг. Це однозначно», - каже експерт.

«Григорій Сковорода, мудрий філософ, сказав, що 50% українців — то таланти, а інша половина — то зрадники. І ось ця зрадницька позиція багатьох наших державників, в тому числі і у ВР, не дає можливості на сьогоднішній день проводити найкращим чином політику, яку б проводив уряд нашої держави, тому що навіть прийняти закони, які так необхідні для розвитку України, вони пробуксовують тільки з одного боку — ті 450 народних депутатів, які повинні були б прийняти рішення, мають у своєму складі більше сотні «недоторканих», які сповідують іншу політику.

Таким чином, у Путіна є на кого спиратися в Україні у тій роботі, яку він веде проти кандидата в президенти, діючого президента Петра Порошенка», - додає Анатолій Лопата.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата