Пт, 01 лютого 2019

Кіборги подали до суду на особу, що звинуватила їх у отриманні грошей від Тимошенко

Представники Всеукраїнської спілки учасників бойових дій «Побратими України», які брали участь у висуненні Юлії Тимошенко в.

Представники Всеукраїнської спілки учасників бойових дій «Побратими України», які брали участь у висуненні Юлії Тимошенко в Президенти, подали судовий позов проти військового, який в ефірі одного з телеканалів звинуватив їх в отриманні грошей в обмін на підтримку політика.

Про це повідомляє INTV.

«Офіційно заявляємо, що підтримка Юлії Тимошенко кандидатом на пост Президента є нашим свідомими вибором. Тому будь-які безпідставні звинувачення про те, що ми в такий спосіб «поправили своє фінансове становище», особливо від наших побратимів, є вкрай образливими та такими, що паплюжать горде звання Українського Воїна», - пояснили військові у відкритому листі, який продемонстрували журналістам. Позов про спростування неправдивої інформації про нібито отриману винагороду у 10 тисяч доларів подав голова спілки «Побратими України», захисник Донецького аеропорту, Кіборг Михайло Миньо.

Відкритий лист підписали ще 10 його колег. Михайло Миньо був присутній на Форумі Єднання у Києві, який відбувся 22 січня у Києві і в рамках якого «Батьківщина» висунула свого лідера Юлію Тимошенко у Президенти. Під час своєї промови Юлія Тимошенко запросила всіх військових, присутніх у залі, і Кіборгів в тому числі, на сцену.

У своїх виступах військові, в тому числі Михайло Миньо, висловили свою підтримку Юлії Тимошенко, зокрема, назвали її «єдиним політичним кіборгом України». Відповідний фрагмент Форуму доступний за посиланням. Позов поданий до Голосіївського районного суду столиці. Військові наголошують: в разі, якщо спростування наклепу не надійде найближчим часом, вони вимагатимуть кримінальної відповідальності за поширення неправдивої інформації. «Подаватимемо заяву, буде кримінальне провадження, я готовий іти на допити. .. Хай доводять свою думку, але ми не переживаємо, тому що ми солдати чесні, ми захищали свою країну», - пояснив голова Спілки «Побратими України» Микола Миньо.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата